Blog navigation

New products

Rasfata-te cu cele mai frumoase perechi de pantofi eleganti de la Marelbo

Cand vine vorba despre pantofi eleganti pentru barbati, lucrurile stau cu totul diferit fata de cei pentru femei. Daca doamnele si domnisoarele isi pot dezvalui o parte din picioare, cum ar fi calcaiele sau degetele, in cazul domnilor nu putem vorbi despre aceleasi reguli in ceea ce priveste pantofii eleganti. Cu toate acestea, exista pantofi eleganti barbati care pot fi purtati in conditii excelente, care pot fi confortabili si care pot respecta codurile vestimentare formale. Acesti pantofi pot fi comandati si de la Marelbo, iar in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre aceste tipuri de pantofi. 

Incepem prin a-ti prezenta mocasinii. Acestia reprezinta pantofi la granita dintre elegant si casual, astfel ca ii poti purta cu incredere la tinute smart casual sau la tinute elegante, dar care nu vor fi purtate la evenimente exclusiviste. Spre exemplu, poti purta o pereche de mocasini alaturi de o pereche de pantaloni casual, poate chiar si blugi si alaturi de un sacou elegant. 

Poti alege aceasta pereche de Mocasini barbati 921 maro, pe care ii poti purta si la inceput de toamna, alaturi de costumele tale preferate casual sau la tinute perfecte pentru birou. Sunt foarte usori, au o talpa flexibila si sunt realizati din piele foarte moale, astfel incat ii vei purta cu succes chiar si in zilele extrem de calduroase. Sa iti mai spunem si ca sunt lucrati manual? Acesti mocasini au un pret excelent si merita sa faca parte din colectia ta. 


Destul de asemanatori cu mocasinii sunt si pantofii de tip loafers. Acestia sunt pantofi de tip slip-on, a caror parte superioara nu ajunge deasupra gleznei. Spre deosebire de mocasini, acestia nu au diverse decoratiuni si nu au micul toc specific mocasinilor. 


Nu uita si de pantofii de tip brogues. In zilele toride, acestia reprezinta alegerea ideala daca nu vrei sa faci vreun compromis nici in privinta elegantei, insa nici in privinta confortului. Este tare neplacut sa nu poti purta o pereche de pantofi confortabili, in care sa te simti perfect intrega zi, insa pantofii brogues rezolva cu succes toate neplacerile.

La Marelbo vei gasi cei mai frumosi pantofi de tip brogues, care se vor potrivi perfect in garderoba ta. Un alt avantaj al pantofilor brogues este faptul ca au diverse perforatii, care ii fac si mai confortabili in timpul zilelor calduroase. 

Acestea fiind spuse, te invitam in magazinul nostru online sau in cele peste 50 de magazine Marelbo din intreaga tara, pentru a descoperi cele mai frumoase perechi de pantofi eleganti de la Marelbo. Suntem siguri ca ii vei gasi confortabili chiar si in cele mai toride zile si ca ii vei purta cu placere la orice tinuta iti vei dori. Asadar, te asteptam cat mai curand in magazinele Marelbo sau pe site-ul nostru. 

Publicat în: Product of the week

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania