New products

Back to school: Incaltaminte confortabila pentru un inceput de scoala reusit

 

Timpul se scurge rapid, iata-ne pregatindu-ne pentru inceperea unui nou an scolar. Emotiile sunt mari, iar pe masura ce se apropie si mai tare acest moment, simtim cum totul capata o intensitate de alt nivel. Insa inceputurile sunt promitatoare. Iar entuziasmul unui nou inceput este molipsitor. Este momentul in care vrei sa fii cea mai buna versiune a ta, momentul in care ai energie, buna dispozitie si resursele necesare pentru a pune in practica tot ce-ti doresti.

Prin urmare, ne pregatim pentru acest moment cu mult drag. Iar eforturile noastre s-au concentrat in jurul pasilor micutilor. Pentru ei am realizat o serie de modele confortabile care sa tina pasul cu programul dinamic al acestora. Folosind piele de inalta calitate, pantofii sunt comozi, rezistenti si deosebiti prin forma si design.

Iti propunem 3 pantofi din piele naturala ideali pentru un an scolar plin de satisfactii:

Pantofi copii 2021 negru combinat

Descopera acesti pantofi copii si bucura-te de rezistenta, confort si aspect modern. Calapodul pantofilor este comod, ceea ce inseamna ca-l va sustine pe micut in toate activitatile sale. Mai mult decat atat, datorita pielii de calitate, acestia se vor mula foarte frumos pe forma picioarelor. Talpa este usoara, are un aspect modern, ceea ce o face sa fie in acord perfect cu designul modelului. Pantofii beneficiaza de cusaturi trainice, prin urmare, rezistenta este o certitudine. In plus, sireturile late cu insertii argintii contribuie la realizarea unui stil sic, care va fi apreciat de catre micutul tau. Modelul este disponibil si in alte culori. Comanda-l de AICI si beneficiaza acum de pretul avantajos, de producator!


Pantofi copii 2020 negru florantic

Alege acest pantofi pentru copii si sustine toate activitatile micutului tau. Pantofii sunt usori, comozi si foarte stabili. Pielea moale imbratiseaza cu delicatete forma piciorelor, iar calapodul este unul comod, care permite chiar si ore intregi de joaca. Cusaturile sunt trainice, aspect ce favorizeaza durabilitatea acestui model. Pantofii sunt foarte placuti din punct de vedere vizual si sunt perfecti pentru scoala, plimbari sau joaca. Mai mult decat atat, ii gasesti la un super pret, de producator! Comanda-i chiar acum de AICI.

Pantofi copii mici 79c negru

Mizeaza pe acesti pantofi pentru copii din piele naturala si bucura-te de rezistenta, confort si design placut. Pantofii sunt realizati din piele moale, maleabila, avand calitatea de a se mula cu usurinta pe piciorusele celui mic. Sistemul de inchidere cu banda de tip scai este foarte accesibil si practic in acelasi timp. Randurile duble de cusaturi promit durabilitate, iar modul de realizare este o certitudine a faptului ca pantofii vor trece proba timpului cu brio. Nu mai astepta si comanda-I de AICI fara efort si batai de cap.


Increde-te intr-un mestesug cu traditie si bucura-te de preturi reale, de producator! Colectia de la Marelbo se imbogateste constant cu noi modele, astfel incat pana si cele mai pretentioase preferinte sa poata fi satisfacute. Rezistenta, confortul si calapodul comod sunt atribute care definesc linia de incaltaminte, prin urmare, ai libertatea de a alege pentru tine si familia ta modele trainice la preturi foarte accesibile de producator.

Mergi in magazinele Marelbo la proba sau opteaza pentru comanda online din confortul casei tale. Serviciile prompte, livrarea rapida, dar si returul accesibil sunt promisiuni care definesc calitate, profesionalism si incredere.

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania