New products

Cauti cadouri de Paste pentru cei dragi? Incaltaminte, genti si curele pentru toata lumea

 

Idei de cadouri de Paste pentru cei dragi

Sarbatorile Pascale ne bat la usa, prin urmare, goana dupa cadouri este in plin proces de desfasurare. Si stim ca nu este un proces usor, mai ales atunci cand iti doresti din tot sufletul sa-i faci fericiti pe toti cei din jurul tau. Este greu, insa nu imposibil. Pentru ca noi am pregatit pentru tine o gama larga de produse care vor veni exact in intampinarea nevoilor familiei tale. Ce dorim sa spunem cu asta este ca produsele de la Marelbo sunt croite pentru a se mula atat pe necesitati, cat si pe buget. Echilibrul perfect nu-i asa? Iata produsele de la Marelbo pe care poti miza:

Pantofi casual/sport barbati 950 negru

Nu ai cum sa cum sa gresesti cu acesti pantofi. Si iti spunem si de ce. Calapodul comod, talpa usoara, dar si designul aflat in tendinte sunt atribute care vor incanta orice barbat. Iar daca la toate acestea adaugam si rezistenta data de pielea naturala si de cusaturile trainice, modelul este castigator din toate punctele de vedere. Mai mult decat atat, pantofii au un pret de producator foarte avantajos, care iti va permite sa faci si mai multe cadouri celor dragi. Comanda-i de aici.


Geanta de umar 006g orange

Doamnele si domnisoarele din viata ta vor aprecia noul model de geanta de la Marelbo. Datorita formei sale compacte, a dimensiunilor potrivite, a compartimentarii eficiente, dar si a culorii superbe, geanta de umar de la Marelbo este o bucurie in sine. Care poate fi purtata oriunde si oricand. Pariaza pe culori tari, pe culori indraznete pentru ca ele iti vor oferi o doza generoasa de incredere. In plus, acest portocaliu vibrant atrage prosperitatea, abundenta si bogatia. Si nu o spunem noi, o spun specialistii in domeniu. Un motiv real pentru care merita sa acorzi mai multa atentie culorilor.


Pantofi sport dama 6058 bej

Alege un cadou pe care nu se va asterne praful. Alege un cadou practic, util, care sa poata fi purtat cu bucurie indiferent de sezon. Iar acesti pantofi sport dama chiar merita atentia ta, nu numai datorita felului in care arata, ci si prin ceea ce au de oferit. Pentru ca ofera atat de multe avantaje, incat este greu sa nu vezi asta. Pantofii se bucura de un design modern care scoate in evidenta unele dintre cele mai reusite combinatii. Iar aici ne referim la cusaturi, la culori, dar si la talpa din ce in ce mai usoara. Pantofii sunt realizati din piele naturala care permite picioarelor sa respire si prezinta o culoare deosebita care se va integra de minune in toate tinutele de zi. Un model care atrage dupa el zambete. Prin urmare, de ce sa nu-l daruiesti persoanelor dragi din viata ta? Comanda-l de aici.

Curea barbati 61b maro florantic

Daca nu ai idee ce-i poti darui unui barbat in aceasta perioada, iata raspunsul nostru. O curea rezistenta, de foarte buna calitate si cu un design care exprima din plin rafinament si stil.  Cureaua este moale si placuta la atingere. Acest lucru va castiga simpatia inca de la primul contact. Apoi, rezistenta, modul prietenos in care se comporta in timp, dar si felul sau de a se integra in diferite tinute sunt calitati care castiga simpatia pe viata. Cel putin, noi asta credem. In momentul in care cunosti un produs si vezi ca se aliniaza cu dorintele si nevoile pe care le ai, nu-i mai dai drumul.  Cureaua este disponibila in mai multe variante de culori, prin urmare, ai libertatea de a alege. Comanda simplu si usor de aici.

Mocasini barbati 953 negru

Alege acesti mocasini barbati si nu mai face compromisuri atunci cand vine vorba despre confortul celor dragi. Fie ca vorbim despre soti, parinti, bunici, frati, nepoti, veri sau prieteni, respectul este cel care primeaza. Iar acesta se vede inclusiv in alegerile pe care le faci. Mocasinii sunt realizati din piele naturala, moale si foarte placuta la atingere. Modul lor de intretinere este facil, sunt usor de incaltat datorita benzilor elastice si foarte rezistenti gratie cusaturilor trainice. Un model care nu dezamageste. Este disponibil chiar aici.

Geanta de mana 002g roz combinat

O geanta de care se va indragosti. Este usoara, incapatoare si versatila, astfel incat sa o poti purta cu usurinta acolo unde doresti. Pielea din care este realizata este moale, usoara si foarte rezistenta. Geanta este eficient compartimentata, prin urmare isi va gasi cu usurinta obiectele mici pe care le cauta si care, de cele mai multe ori, pun probleme. Manerele gentii sunt atent realizate, insa daca doreste sa o poarte pe umar, trebuie sa stii ca aceasta vine insotita si de o curea ajustabila din material textil, in culori foarte placute, pentru a se asorta cu usurinta cu vestimentatia aleasa. Investeste intr-o geanta rezistenta si versatila si bucura-te de calitate, pret accesibil si zambete largi din partea celor dragi. Comanda geanta de mana de la Marelbo de aici.

Comanda produsele preferate de pe site si economiste timp. In felul acesta te poti ocupa fie de cei dragi, fie de activitatile care aduc bucurie in caminul tau. Livrarea este rapida, prin urmare, cadourile de Paste comandate vor ajunge in doar cateva zile la usa ta. Alege Marelbo si bucura-te de pretul real de producator!

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania