New products

Ce tipuri de ghete trebuie sa porti iarna astfel incat sa te protejezi de frig?

 

Temperaturile sunt din ce in ce mai scazute, insa acest aspect nu trebuie sa te ingrijoreze. Cu noile ghete dama, iarna este cat se poate de placuta. Confortul oferit, materialul de calitate, dar si designul modern sunt caracteristici care se vor ridica la nivelul asteptarilor tale.

Protejeaza-te de frig cu ghetele de la Marelbo

Alege ghete dama din piele naturala

Pielea naturala este un material deosebit de prietenos cu picioarele tale, oferind din plin caldura, confort si suport. Mai mult decat atat, pielea naturala se mentine foarte bine in timp, atributele estetice sunt de durata, sunt rezistente, ceea ce iti va salva multe resurse, de la bani si timp, pana la efortul investit in cautarea acestora. Asadar, ghetele din piele naturala merita atentia ta, mai ales daca pui accent pe calitate si rezistenta.

Mizeaza pe ghete care au talpa groasa

Iar motivele sunt evidente. Cu cat talpa este mai groasa, cu atat frigul va ajunge mai greu la picioarele tale. Ideale sunt ghetele care au o talpa groasa, cu rizuri adanci, pentru a preveni alunecarea pe suprafetele cu zapada. Talpa groasa te va proteja si de umiditate, prin urmare, lasa ghetele cu talpa subtire pentru toamna tarzie sau pentru primavara timpurie. Comanda aceste ghete dama de AICI.

Alege ghete cu material calduros la interior

Materialul prevazut la interiorul gheteleor este foarte important. Acesta este cel care va mentine confortul termic de care ai nevoie pe durata intregii zile. Fie ca ne referim la materialul Bemberg, fie ca vorbim despre blana artificiala, ambele variante sunt foarte calduroase si potrivite in contextual sezonului rece. Iar daca despre blanita artificiala nu ai nevoie sa stii mai multe detalii, pentru o cunosti deja, materialul Bemberg, probabil, iti va da de gandit. Trebuie sa stii ca acest material este extrem de versatil, utilizarile sale fiind variate, insa, atunci cand ne referim la incaltaminte, principalul avantaj al acestui tip de material este ofera un confort termic crescut, chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte scazute. Se comporta, asadar, ca un izolator termic. In consecinta, daca esti in cautarea unor ghete calduroase pentru aceasta iarna, nu te speria daca acestea nu sunt prevazute cu blana si au acest tip de material, pentru ca nu ai de ce. Din contra, avantajele materialul Bemberg sunt diverse.

Ghete scurte sau cizme lungi?

Eibine, aici tine destul de mult de preferintele fiecaruia. In timp ce unele persoane prefera ghetele cu caramb scurt, alte persoane adora versatilitatea cizmelor lungi. Ambele variante sunt calduroase si confortabile, insa alegerea este destul de personala. Ca recomandare, daca ai gambele groase, orienteaza-te catre ghete scurte sau catre cizme prevazute cu benzi elastice. Comanda aceste ghete dama scurte de AICI.

Cumpara marimea corecta

Aceasta recomandare te-ar putea face sa razi, dar vorbim cat se poate de serios. Sa vedem de ce! De exemplu, sa zicem ca porti marimea 36. Aceasta marime iti este perfecta cand o porti cu ciorapi/sosete subtiri. Insa, trebuie sa tii cont de faptul ca iarna porti sosete mai groase, dresuri mai groase si atunci, marimea 36 s-ar putea sa-ti devina mica si sa te simti incomod. Prin urmare, mergi la proba si ia in calcul cele de mai sus.

Sireturi sau fermoar?

Ambele sisteme de inchidere ofera protectia si sustinerea de care ai nevoie, insa e posibil sa ai o afinitate pentru una dintre acestea. Oricare ar fi alegerea ta, fii sigura ca ambele arata sic, versatil si oferta libertate si rapiditate in incaltare/descaltare.

Cumperi ghete negre sau optezi si pentru alte culori?

Depinde de preferintele personale, dar si de stilul vestimentar pe care-l ai. Daca esti adepta culorilor, da, orienteaza-te catre culori precum bleumarin, rosu-bordo, galben-mustar, maro. Acestea sunt usor de asortat si arata foarte bine intr-o multime de combinatii vestimentare. Comanda ghete dama de AICI.

Idei de cadouri de la Marelbo

Te invitam sa descoperi noile modele de ghete dama de la Marelbo si sa te bucuri nu numai de design armonios si confort, ci si de preturi foarte accesibile, de servicii de calitate si de livrare rapida. Si pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, este momentul oportun pentru a cauta cadouri pentru cei dragi, asa ca o pereche de incaltaminte din piele naturala, o geanta dama, o curea, un portofel piele sau un rucsac reprezinta intotdeauna o idee buna! Le gasesti pe toate intr-un singur loc. Mai accesibil si mai aproape de tine decat crezi.

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania