New products

Copilul tau se va simti excelent purtand pantofi din piele naturala de la Marelbo

 

Alegerea incaltamintei pentru copii poate fi cateodata o provocare. De cate ori nu ti s-a intamplat sa ii cumperi o pereche de pantofi care parea buna la inceput, iar apoi iti dai seama ca de fapt ii sunt prea mici sau prea mari? Pentru un copil, pantofii confortabili sunt indispensabili nu doar pentru confort, ci si pentru sanatate. O pereche de pantofi necorespunzatoare poate provoca chiar si deformari ale picioarelor copiilor, asa ca trebuie sa alegi incaltamintea cu mare grija. 

Astfel, cel mai bine este sa alegi in primul rand, pantofi realizati din piele naturala. Acestia se asaza perfect pe piciorul copilului. Cu siguranta stii si tu senzatia de a purta pantofi din piele naturala. Pe masura ce ii porti timp de cateva zile, vor deveni si mai confortabili, iar apoi nu vei mai dori sa porti altceva. La fel se intampla si in cazul copiilor. 

In plus, pantofii din piele naturala sunt rezistenti, o conditie pe care sigur si tu o cauti cand vine vorba despre incaltaminte pentru copii. Cei mici alearga si se joaca in orice moment, fara a tine seama de incaltaminte. De aceea, este bine sa alegi incaltaminte care sa le protejeze picioarele oriunde si oricand. 

In ceea ce priveste costurile, daca alegi pantofi de la Marelbo, nu va trebui sa iti faci griji. Preturile pantofilor sunt foarte accesibile, in unele cazuri chiar mai accesibile decat cele ale pantofilor din piele ecologica. 

Pantofii din piele naturala, asa cum spuneam deja, sunt foarte rezistenti, astfel ca in functie de varsta copilului, vor putea fi purtati mai mult decat cateva luni. Stim ca incaltamintea pentru copii se poate rupe destul de des, deoarece este supusa la numeroase provocari: alergari, catarari, sarituri in baltoace si multe altele. Astfel, pantofii realizati din piele naturala pot face fata la orice provocare. In plus, daca rezista mai mult timp si raman mici, pot fi purtati de un frate, de un alt copil din familia extinsa sau chiar pot fi donati copiilor prietenilor, daca accepta. 

La Marelbo, vei gasi numeroase modele de pantofi pentru copii, realizati din cea mai buna piele naturala, foarte confortabili si creati astfel incat sa sustina perfect picioarele copilului, care sunt in continua transformare. In cele ce urmeaza, iti prezentam o pereche de pantofi pentru copii pe care cu siguranta cel mic o va adora. 

Este vorba despre aceasta pereche de Pantofi copii 2009 indigo sidef combinat. Pot fi purtati cu succes atat de fete, cat si de baieti. Au un sistem de inchidere foarte bun si confortabil chiar si pentru copii, cu scai. Acesta facilizeaza incaltarea. Talpa este comoda, usoara si flexibila. Astfel, pantofii pot fi purtati cu succes primavara si toamna. 

Daca ti-au placut acesti pantofi, ii poti comanda direct de pe site-ul nostru, Marelbo.com sau poti merge in oricare dintre cele peste 50 de magazine din intreaga tara.

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania