Blog navigation

Incaltaminte confortabila pentru un inceput de scoala formidabil

Intampina toamna asa cum se cuvine. Ca este un anotimp tare bun, cu rod si abundenta, prielnic noilor proiecte. Indiferent care ar fi ele. Iar inceperea scolii este un moment marcant al toamnei. Scoala isi va redeschide in curand portile, asa ca se “primeneste” pentru a intampina copiii in cea mai buna si frumoasa  forma.

Inceperea scolii este cu adevarat un moment important, atat pentru copii, cat si pentru parinti. De ce si pentru parinti? Pentru ca prin intermediul copiilor, parintii retraiesc momentele copilariei lor. Retraiesc emotiile, temerile sau bucuriile acelei perioade. Asadar, nu mai incerca sa ascunzi ceea ce este atat de evident. Inceperea scolii, este fara indoiala, un moment care implica toata familia.

Si asa cum se obisnuieste, fiecare inceput merita pregatiri temeinice pentru cei mici: hainute noi, pantofi noi, ghiozdanel si toate cele necesare. Sunt multe de pregatit si de cumparat, insa noi iti venim in ajutor cu incaltaminte foarte confortabila si rezistenta, realizata din piele naturala, care va face fata cu brio programului incarcat de scoala.

Si pentru ca intelegem ca uneori inceputurile pot fi costisitoare, preturile noastre raman la fel de avantajoase, astfel incat sa nu tai nimic de pe lista de cumparaturi.
Prin urmare, am pregatit o lista cu 3 modele de pantofi copii perfecti pentru scoala. De ce spunem ca sunt perfecti? Vezi mai jos.

Pantofi copii 2012 negru

Acesti pantofi sunt ideali pentru scoala. Pentru ca sunt foarte comozi. Adica se muleaza se programul plin al copilului tau si vor “tine pasul”. Apoi, rezistenta acestora este un alt criteriu care ne face sa spunem ca sunt ideali pentru scoala.

Asta implica mai putine cumparaturi pe parcursul anului, asadar, mai multi bani pentru ceea ce conteaza. Am lucrat mult si la design. De ce? Pentru ca este important ca prichindelului tau sa-i placa ceea ce incalta. Sa-l faca sa se simta valoros si plin de incredere. Are logica, nu-i asa?  Mai mult, acest model este disponibil si in alte culori, pentru ca gusturile nu se discuta. Intreaba-ti copilul ce culoare prefera, pentru ca suntem siguri ca raspunsul nu va intarzia sa apara.

Pantofi copii 2013 negru+gri

Pielea naturala este un material foarte bun care se muleaza cu usurinta pe forma piciorului. Datorita acestui lucru, cel mic se va simti foarte confortabil indiferent de orele pe care le va petrece incaltat. Pe de alta parte, designul este foarte sic, iar pretul atractiv.

Modelul este impermeabil, asadar, zilele ploioase de toamna nu vor avea nicio sansa in a strica cheful de joaca. Ne crezi daca iti spunem ca sunt mai frumosi in realitate?

Pantofi copii 2011 bordo sidef

Culoare indrazneata, sireturi sic si design atractiv, pentru ca fetita ta sa simta ca poate realiza orice isi doreste. Un model foarte frumos la un pret accesibil, de producator. Tie ce model ti-a atras atentia? Vino in magazinele noastre la proba sau comanda simplu de pe site.

Procedura de retur este foarte simpla, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la acest lucru, daca dintr-un motiv sau altul, marimea comandata nu este cea corecta. Livram peste tot, iar comenzile care depasesc valoarea de 250 lei beneficiaza de transport gratuit.

Intampina toamna cu bucurie si cu noile modele de pantofi de la Marelbo. Fii pe faza! Pentru ca ce este mai frumos, abia acum incepe!

Publicat în: My Family

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania