Blog navigation

New products

Incaltamintea din piele naturala de la Marelbo: din fabrica direct la tine acasa

Pregateste-te pentru sezonul rece cu incaltaminte foarte calduroasa la preturi de producator. Marelbo, cel mai mare producator de incaltaminte din inima Bucovinei a pregatit pentru tine o multime de ghete din piele naturala care promit confort, caldura si usurinta in purtare. Iar daca toate aceste lucruri iti suna cunoscute, afla ca acum te poti baza pe un concept mai simplu, mai rapid si mai prietenos.

Din fabrica direct la tine acasa

Cu o tehnologie mult imbunatatita, cu aparatura moderna, dar si cu o logistica foarte bine pusa la punct, Marelbo iti trimite modelul comandat din fabrica direct la tine acasa. Timp scurtat de livrare, fara intermediari, fara alte firme implicate in acest proces, Marelbo face ca o simpla comanda online sa devina o experienta rapida, placuta si lipsita de orice factori perturbatori. In consecinta, poti urmari cu usurinta statusul comenzii, fara teama ca ar putea interveni neplaceri pe parcursul livrarii. Un sistem unitar, autonom, pe care Marelbo l-a imbunatatit constant pentru o experienta cat mai placuta in randul clientilor.


Cu o gama variata de produse, Marelbo, producatorul de incaltaminte din piele naturala din inima Bucovinei, se pozitioneaza pe piata de profil practicand preturi accesibile, fara adaos comercial si fara intermediari care putea afecta acest pret. Pretul de producator este pretul pe care Marelbo s-a bazat inca de la inceput, iar acum, la peste 38 de ani distanta, acesta a ramas tot in picioare. Este, asadar, un principiu de functionare care are in prim plan respectul fata de client.

Daca esti in cautarea unor ghete dama, afla ca la Marelbo gasesti atat modele in stil clasic, cat si modele care urmaresc tendintele actuale, modele care sunt definite de linii indraznete si elemente decorative curajoase. In timp ce stilul difera, un lucru ramane neschimbat: confortul. Pentru ca fiecare model din colectia Marelbo este realizat dupa reguli bine stabilite, pentru a respecta forma picioarelor si pentru a permite acestora sa se relaxeze.

Beneficiaza de incaltaminte de calitate fabricata in Romania si cumpara cu incredere de la Marelbo. In colectia producatorului roman gasesti modele pentru toata familia si pentru toate sezoanele. Mai mult decat atat, plaja de marimi este vasta, pornind de la 30 pana la marimi atipice, respectiv 48. Este simplu sa cumperi de la Marelbo, este simplu sa te bucuri de confort, este simplu sa ramai cu bani in buzunar.

Marelbo, cel mai mare producator de incaltaminte din piele naturala din inima Bucovinei te asteapta in aceasta perioada cu o multime de surprize. In plus, afla ca si-a extins foarte mult si colectiile de curele, in consecinta, poti gasi aici curele pentru toata familia si pentru toate preferintele, la preturi foarte, foarte avantajoase. Iar surprizele nu se opresc aici. Fii cu ochii pe Marelbo!

Publicat în: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania