New products

Intampina-l pe Mos Craciun in ghete noi de la Marelbo

 

Ce perioada frumoasa! Plina de emotie, de oameni dragi alaturi, de colinde. O perioada de basm pe care o traversam cu zambete pe chip si cu bucurie in inima. O perioada in care il asteptam pe Mos Craciun cu tot ce avem noi mai bun si mai frumos. Pune-ti hainele cele mai frumoase pentru ca se apropie mare sarbatoare.

Si pentru ca cei mai multi dintre noi inca pastram obiceiul de a ne innoi din cap pana in picioare in preajma sarbatorilor, te invitam si pe tine sa vizitezi site-ul Marelbo, dar si magazinele fizice pentru a-ti cumpara ghete potrivite din piele naturala. Acele ghetute super comode si foarte calduroase pe care te poti baza intreaga iarna.


Este momentul ideal sa scotocesti sertarele si sa faci ordine deplina. Sa reasezi hainele, sa le sortezi, sa daruiesti. Este momentul ideal pentru a-ti curata casa. De a o primeni, asa cum obisnuiau sa spuna bunicile noastre. Este momentul sa faci ordine in garderoba, sa scapi de ce este vechi, ponosit, rupt sau care inmagazineaza amintiri dureroase. Fa loc pentru nou. Fa loc pentru ca energia sa poata circula. Te vei simti foarte bine atunci cand te vei debarasa de tot ce nu-ti mai foloseste. Este un sentiment eliberator, care nu numai ca aduce liniste, aduce si bunastare. Si pentru ca tot vorbim despre cat de bine este sa faci loc pentru ca noul sa poata patrunde in viata ta, alege cu sufletul. Alege produse mestesugiute cu drag aici, in Romania si bucura-te de lucruri trainice, durabile si foarte accesibile din punct de vedere financiar.

Ghete din piele naturala, durabile si moderne

Colectia de ghete de la Marelbo te va incanta prin diversitate, prin cromatica si stilurile variate. Toate modelele din colectia producatorului sunt realizate din piele naturala ceea ce inseamna ca vei beneficia de un material natural, respirabil si durabil. Mai mult decat atat, trebuie sa vezi interiorul. Acesta este generos captusit cu blanita calduroasa ceea ce iti va garanta confort sporit si mult curaj in infruntarea temeperaturilor scazute din toiul iernii.


Prin ce se remarca ghetele de la Marebo?

Ghetele de la Marelbo se remarca prin durabilitate, prin design modern, prin cusaturi trainice, printr-un interior bine captusit, prin culori indraznete si nu in ultimul rand, prin preturile accesibile, de producator. Este foarte usor sa remarci faptul ca fiecare pereche in parte respecta nevoile picioarelor tale si ca se simte multa implicare in acest proces. Dincolo de orice aspect comercial, se simte pasiunea. Pentru ca Marelbo asa a luat nastere. Din pasiune. Din pasiunea pentru incaltaminte de buna calitate, foarte rezistenta si prietenoasa cu fiecare buzunar.


Intampina-l pe Mos Craciun in cea mai buna versiune a ta. In cele mai frumoase hainute. Si in cele mai confortabile ghete. Pentru ca o asemenea sarbatoare merita tot ce este mai bun. Tu meriti tot ce este mai bun! Viziteaza magazinele Marelbo sau intra pe site www.marelbo.com. In acest fel, vei putea gasi, in numai cateva momente ghete pentru intreaga familie. Si nu doar atat! Descopera si colectiile de curele de care te vei indragosti. In plus, Marelbo urmeaza sa te surprinda frumos, insa nu dezvaluim nimic. Te lasam pe tine sa descoperi surprizele pregatite.

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania