Blog navigation

New products

Pantofi sport dama ideali pentru aceasta toamna

Toamna pare ca si-a intrat pe deplin in drepturi, prin urmare, achizitionarea de incaltaminte adecvata pentru sezon este o necesitate. Inainte de a colinda magazinele in cautarea unei perechi pantofi sport  dama, arunca o privire la cele 3 modele propuse de noi. S-ar putea sa descoperi ca modelul dorit este chiar aici. Sau este posibil sa-ti dam noi idei. In orice caz, vei economisi timp, energie si bani.

Pantofi sport dama 6053 negru camuflaj combinat

Acesti pantofi sport arata foarte bine. Trebuie sa recunosti asta. Imbinarea diferitelor tipuri de piele, perforatiile, cusaturile duble, dar si talpa indrazneata sunt cele care dau personalitate acestui model. Desi robustetea caracterizeaza acesti pantofi, trebuie sa stii ca nu sunt rigizi. Sau grei. Talpa este usoara, prin urmare, nu ai motive de ingrijorare. Pe de alta parte, inaltimea acesteia te va proteja de umezeala de afara. Un model pe care-l poti purta la job, la scoala sau in timpul liber. Sunt potriviti pentru tinutele sport, dar si pentru tinutele casual.

Cum le pastrezi aspectul impecabil pentru o perioada indelungata? Ei bine, o simpla curatare dupa fiecare purtare va face minuni. Ce presupune aceasta curatare? Sa-i stergi cu o carpa usor umezita atat la exterior, cat si la interior si sa elimini praful si murdaria ascunse in porii materialului cu o perie moale. Respectand aceasta rutina, nu numai ca vei vei arata ireprosabil de fiecare data cand vei iesi din casa, insa vei avea grija ca pantofii sa-si pastreze “sarmul” in timp. Ii gasesti chiar AICI.

Pantofi sport dama 6046 maro

Culoarea acestor pantofi sport este clar “culeasa” din cromatica frunzelor de toamna. Exceptand culoarea care-i face deosebiti, designul este unul care-ti va aduce multa bucurie. Sa vedem de ce! Pielea neteda este usor de curatat, intretinut, sters. Perforatiile asigura o buna circulare a aerului in interiorul pantofilor, deci ia-ti la revedere de la mirosul neplacut. Talpa contrastanta este usoara si comoda, iar detaliile minimaliste vor spune “DA” diferitelor combinatii vestimentare, tinute si abordari stilistice.

Iar daca la toate acestea adaugam pretul de producator, te-am convins? In ideea in care inca mai stai pe ganduri, trebuie sa mai stii ca transportul este gratuit la comenzi de peste 250 lei, iar livrarea se face intr-un termen foarte scurt, de numai 2-3 zile. In ceea ce priveste marimea, nu-ti face griji. Daca din orice motiv, ai comandat o marime gresita, poti schimba perechea la orice magazin din apropiere. Este atat de simplu! Gasesti acest model chiar AICI.

Pantofi sport dama 6019 bordo sidef combinat

Tare frumos se vad acesti pantofi sport in picioare! Iar daca nu ne crezi, arunca o privire la pozele modelului. Culoarea sidefata, insertiile deosebite, dar si talpa inalta sunt cele care ofera acestui model o alura cocheta. De asemenea, modul de asezare a sireturilor este un alt element interesant si practic, pentru ca mentine limba pantofului exact pe mijloc. Deci, nu va mai trebui sa asezi mereu limba pantofilor care “se duce” intr-o parte.

Acesti pantofi sunt grozavi pentru ca fac fata cu brio capriciilor toamnei. Indiferent ca vorbim despre ploaie, vant, temperaturi scazute sau chiar oscilatii de temperatura, tu vei fi mereu protejata. Ai grija de aspectul lor fermecator printr-o curatare zilnica si privirile admirative ale celor din jur te vor urma. Comanda-i acum de AICI si bucura-te de un super pret de producator, pentru o super toamna.

Comanda incaltaminte din piele naturala de la Marelbo pentru toata familia. Nu numai ca vei te vei bucura de rezistenta indelungata, dar vei avea grija si de buzunarul familiei tale. Asta inseamna ca nu vei depasi bugetul alocat, ba mai mult, iti vor ramane bani pentru distractie sau pentru lucrurile care-ti aduc bucurie.

Publicat în: Leisure Time

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania