Blog navigation

Pantofii sport de la Marelbo iti ofera confort si un aspect deosebit!

Stiai ca si pentru alegerea pantofilor sport trebuie sa te documentezi foarte bine? Nu toate perechile de incaltaminte de acest tip sunt confortabile si adecvate activitatilor sportive. Unele nu sunt potrivite nici macar pentru plimbari mai lungi, deoarece nu ofera sustinerea necesara piciorului, nu au talpa flexibila si nu permit evaporarea rapida a transpiratiei. Chiar daca iti va parea ciudat la prima vedere, cel mai bun material pentru acest tip de incaltaminte este reprezentat de pielea naturala. Daca ai nevoie de incaltaminte sport pentru a merge mult pe jos sau pentru a o asorta la tinute sport, atunci poti alege cu incredere orice tip de model de la Marelbo. 

Incaltamintea sport de la Marelbo este perfecta pentru a-ti oferi confort, stabilitate si pentru a-ti proteja picioarele de efectele neplacute ale transpiratiei. De cele mai multe ori, incaltamintea sport este realizata din materiale care incurajeaza transpiratia sau care nu permit aerisirea piciorului, astfel ca bacteriile se inmultesc, apar mirosurile neplacute si se pot declansa diverse afectiuni ale pielii si unghiilor sau chiar se pot agrava, daca deja exista. 

In cazul in care nu stii ce sa alegi primavara aceasta, iti vom recomanda in continuare cateva dintre modele noi de la Marelbo. Sunt pantofi sport dama foarte frumosi, pe care ii poti integra atat in tinute sport, dar si casual. Speram sa iti placa! 

In primul rand, iti recomandam aceasta superba pereche de Pantofi casual/sport 6035 roz combinat. Asa cum poti observa si din imagine, sunt perfecti pentru a fi purtati atat la tinute sport, cu pantaloni, dar si la tinute casual cu blugi si de ce nu, chiar si la rochii vaporoase de vara sau la fuste. Sunt pantofi versatili, de care suntem siguri ca te vei indragosti! 

Pantofii sport negri isi vor gasi cu siguranta locul in colectia ta. Sunt de nelipsit din garderoba oricarei doamne sau domnisoare si se potrivesc cam la orice tinuta pentru zi, cand nu stii ce sa porti. Astfel, iti recomandam acesti Pantofi casual/sport 6035 negru combinat. Asa cum poti observa, sunt realizat din mai multe tipuri de piele naturala, ceea ce le ofera un aer distinct. Sunt comozi, avand o talpa usor inalta si flexibila. 

Pentru zilele in care stai mult in picioare sau cand mergi destul de mult, ai nevoie de pantofi sport cu adevarat comozi. De aceea, recomandarea noastra este aceasta pereche de Pantofi sport dama 6038 bleu sidef combinat. Nu sunt doar comozi, ci si arata extrem de bine. Au un design extravagant, care va atrage toate privirile. Ii poti purta la tinute sport sau la tinute casual, chiar si la rochii. Suntem convinsi ca vei primi multe complimente pentru alegerea facuta. 

Asadar, daca ai nevoie de pantofi sport, opteaza pentru modele realizate din piele naturala. Sunt comozi, te vei simti foarte bine purtandu-i si vei observa cat de usor sunt de asortat cu tinutele tale de zi cu zi. Te asteptam in magazinele Marelbo pentru a proba pantofi sport! 

Publicat în: Leisure Time

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania