New products

Pregateste-te de scoala cu Marelbo: pantofi din piele naturala la preturi excelente

 

Pregatirile pentru scoala intra in linie dreapta pe masura ce vara se apropie de final. Anul acesta, scolile si gradinitele vor incepe pe 5 septembrie, iar daca ai copii la scoala stii cat de important este sa te pregatesti din timp. Achizitionand rechizite, imbracaminte si incaltaminte din timp, nu doar ca vei scapa de aglomeratia specifica din magazine, dar vei economisi si bani. Te vei putea bucura de preturi promotionale, la diverse campanii, cum ar fi cele de back to school. 

Nu iti vom vorbi despre rechizite, ci despre importanta incaltamintei calitative pentru gradinita si pentru scoala. Deoarece picioarele copiilor sunt in continua transformare, este important sa poarte doar incaltaminte din piele naturala. Inainte de a spune ca este destul de scumpa, iti recomandam sa te uiti la preturile incaltamintei din magazinul online Marelbo. Nu-i asa ca preturile sunt foarte accesibile avand in vedere ca este vorba despre piele naturala? 

In magazinul nostru online, cat si in cele peste 50 de magazine Marelbo din intreaga tara, vei gasi cele mai frumoase perechi de incaltaminte pentru copii. Ne referim atat la incaltaminte casual, ideala pentru scoala, cat si la incaltaminte eleganta si sport. Toate perechile de pantofi pentru copii, indiferent de stilul lor, sunt realizate din piele naturala. Acesta are avantajul de a fi rezistenta si de a oferi picioarelor copiluluo tot confortul si sustinerea de care au nevoie. In perioada de crestere este foarte importanta incaltamintea. Acesta trebuie sa sustina foarte bine glezna, sa permita copilului sa calce in mod corect (nu intr-o parte), dar in acelasi timp sa fie si usor flexibila. Copiii alearga, sar, se joaca in fel si chip si de aceea au nevoie de o incaltaminte confortabila. 

In cadrul campaniei Back to school de la Marelbo, vei descoperi cele mai populare perechi de pantofi pentru baietei si fetite de toate varstele, inclusiv pentru adolescenti. Tot ce ai de facut este sa vizionezi produsele de pe site, sa le alegi pe cele care ti se par potrivite, iar apoi sa plasezi o comanda. Daca preferi cumparaturile fizice, atunci te asteptam in cele peste 50 de magazine Marelbo din intreaga tara. Viziteaza magazinul Marelbo din orasul tau si copilul tau va putea proba si isi va putea alege incaltamintea dorita. Este atat de simplu. 

Pentru scoala, iti recomandam sa alegi doua perechi de pantofi normali (casual), care sa se potriveasca la uniforma si la diversele activitati la care vor participa copiii, o pereche de pantofi sport pentru orele de educatie fizica si pentru excursii si o pereche de pantofi eleganti, perfecti pentru prima zi de scoala si pentru diversele ocazii speciale ce se vor ivi de-a lungul anului scolar. Vei observa ca pantofii de la Marelbo sunt foarte rezistenti, astfel ca nu va fi nevoie sa cumperi altii doar pentru ca s-au deteriorat, asa cum se intampla in cazul pantofilor din piele ecologica. 

Ce spui? Alegi incaltamintea de la Marelbo pentru Back to school?

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania