New products

Recomandari: 4 pantofi sport de la Marelbo ideali pentru aceasta toamna

 

Cata frumusete se asterne in fata noastra! Culoare, emotie, poate chiar si nostalgie. Este, clar, un anotimp al reintoarcerii la sine, un moment de introspectie si rugaciune. Toamna poate fi minunata sub toate aspectele sale. Prin urmare, trebuie privita cu ochii sufletului. Chiar daca temperaturile scazute, ploile, diminetile reci nu sunt tocmai pe placul tau, trebuie sa vezi dincolo de asta. Pentru ca orice moment este unic si orice moment are frumusetea sa. Si da, este necesar sa ne imprietenim chiar si cu acele aspecte care nu ne plac atat de tare, pentru ca si ele fac parte din viata.

Si pentru ca am adus vorba despre temperaturile scazute din aceasta perioada, venim si cu recomandari pertinente despre cum sa le faci fata. Pentru ca da, trebuie sa te adaptezi nu numai schimbarilor de temperatura, ci schimbarilor, in general. Mai jos, 4 perechi de pantofi sport care te vor proteja de temperaturile scazute, oferindu-ti in acelasi timp un confort de 5 stele.

Pantofi casual/sport barbati 946 negru combinat

Stii care este partea cea mai buna la acesti pantofi de la Marelbo? Faptul ca versatilitatea lor te va scapa de multe dileme si batai de cap. Ce inseamna asta? Inseamna ca ii poti purta atat cu tinutele sport, cat si cu cele casual. Sau cele smart casual. Adica, poti purta piesele vestimentare in care te simti cel mai bine, fara a te simti limitat sau constrans de pantofii pe care ii porti. Apoi, pe langa aceasta versatilitate (pe care o vei indragi, cu siguranta), vei fi incantat de confortul pe care il ofera. Iar confortul este dat de materialul moale, rezistent si placut din care sunt realizati pantofii. Acestia beneficiaza de o talpa usoara, care este trainic cusuta pentru un plus de rezistenta. Chiar daca la prima vedere pare un model destul de simplu, sa stii ca nu este asa. Este complex, echilibrat si in perfecta armonie cu tendintele din aceasta toamna. Modelul este robust, usor, confortabil si simplu de integrat in diverse tinute vestimentare. Trebuie subliniat faptul ca pantofii sunt realizati din piele naturala, iar durabilitatea lor este una dintre caracteristicile si calitatile de baza ale acestui model. Merita sa investesti in incaltaminte trainica produsa in Romania de mestesugari cu pasiune si mandrie pentru tara. Comanda-i de aici.


Pantofi sport 943 indigo combinat

Daca nu esti adeptul ghetelor pentru vremea rece, acesti pantofi sport de la Marelbo reprezinta o alegere inspirata. Si sa-ti spunem si de ce! Pentru ca ofera confortul de care ai nevoie, fara a compromite insa designul. Acest lucru presupune ca iti poti desfasura activitatile fara nicio grija, chiar si atunci cand vremea pare ca nu mai este de partea ta. Pantofii sunt comozi, au la baza un calapod confortabil si se preteaza a fi purtati in diferite contexte. Sunt perfecti pentru serviciu, pentru a merge la cumparaturi, pentru sedintele copilului si chiar la plimbare. Reprezinta un model pe care te poti baza practic, oricand. Iar modul lor de realizare a avut in prim plan confortul, astfel incat, indiferent cat de plin ti-e programul intr-o zi, sa nu simti nicio urma de oboseala la nivelul picioarelor. Cusaturile intaresc si ele ideea de rezistenta, insa aici nu vorbim despre idei, ci de despre pantofi, prin urmare, durabilitatea acestui model este o certitudine de care trebuie sa te convingi si tu. Comanda-I chiar acum de aici.

 

Pantofi casual/sport 927 indigo

Un model foarte rafinat. Iar daca vei fi atent la detaliile acestui model, ne vei da dreptate. Uita-te la tipul de sireturi, dar si la modul lor de inchidere. Apoi, priveste “patul” pe care sunt asezate sireturile. Acestea sunt “ascunse” pentru un plus de stil. Un model cu personalitate care merge bine cu o multime de tinute, chiar si cu cele pentru birou, spre exemplu. Acesti pantofi de la Marelbo urmaresc un design simplu, insa simplu nu este sinonim cu anost sau banal, ci simplu in sensul de rafinat cu note accentuate de stil. Pantofii sunt realizati din piele naturala neteda, moale, avand calitatea de a se mula foarte usor pe forma picioarelor. Acestia beneficiaza de aceleasi cusaturi trainice care definesc rezistenta si maiestrie in realizare. Un model deosebit care nu iese in evidenta prin elemente decorative, insa iese in evidenta prin calitatea detaliilor. Sunt usori, practici, confortabili, rezistenti si foarte accesibili! Asadar, cu atatea calitati, mai stai pe ganduri?

Pantofi casual/sport barbati 945 maro combinat

Alege sa porti o pereche de pantofi casual/sport de la Marelbo cu un design atractiv si un calapod ce ofera un confort de zile mari. Culoarea este foarte frumoasa, fiind in acelasi timp versatila si usor de asortat. Talpa alba realizeaza un contrast cromatic placut, iar cusaturile intaresc rezistenta acestui model. Perforatiile adauga un plus de stil modelului, iar interiorul realizat in acelasi ton cromatic completeaza perfect pantofii. Un model durabil pe care te poti baza indiferent de vreme. Sau vremuri. Alege acest model si bucura-te de toate avantajele oferite: stabilitate, confort, design, rezistenta, versatilitate, pret accesibil. Am ratat ceva?

Merita sa te bucuri de tot ce e mai bun si merita sa te simti confortabil in orice context. Si stii ce este si mai frumos? Ca tot ce am mentionat mai sus este accesibil si mereu la indemana. Asta inseamna ca plasezi comanda acum, iar in termen de 1-3 zile comanda este la tine acasa. Simplu. Rapid. Eficient. Confortabil.

Asadar, te-ai hotarat? Ce vei purta in aceasta toamna tarzie?

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania