New products

Blog navigation

Surprinde-i pe cei dragi cu ghete calduroase la preturi excelente de producator

Daca nu ai gasit cadourile potrivite pentru cei dragi, inca mai este timp. Anul acesta surprinde-i pe cei dragi cu ghete calduroase alaturi de care sa vada partea buna si frumoasa a iernii. Iar daca te intrebi daca este o idee buna sa oferi astfel de cadouri, ei bine, cui nu i-ar placea sa primeasca o pereche de ghete foarte comode si deosebit de calduroase?

Anul acesta mergi acasa la parinti si daruieste-le zambete si multa bucurie cu ghetele de la Marelbo. Vor fi incantati sa le probeze, dar mai ales, sa le poarte. Preturile de producator fac foarte accesibile aceste daruri, prin urmare, poti proceda in acest fel cu toata familia. De la cel mai mic pana la cel mai mare. Ghetele sunt realizate din piele naturala, sunt foarte calduroase, iar stilurile acestora acopera toate gusturile.

Iar daca ai dubii referitoare la masurile potrivite, afla ca returul este foarte simplu. Sau poti opta pentru schimbul de produse la orice magazin Marelbo. Mai mult, la comenzi de peste 250 lei, livrarea este gratuita. Un motiv in plus sa daruiesti bucurie cu ghetele de la Marelbo. Vezi cat este de simplu?

Anul acesta daruieste bucurie cu ghetele de la Marelbo

Ghetele de la Marelbo se remarca prin confort si calitate. Confortul este dat de calapodul comod, dar si de pielea moale care ia forma piciorului. In plus, talpile au fost inlocuite cu unele mult mai usoare, astfel incat purtarea ghetelor de la Marelbo sa fie un motiv de incantare. Interiorul ghetelor beneficiaza de blana articifiala sau material Bemberg, ambele materiale fiind foarte calduroase si placute la atingere. Se remarca prin cusaturile rezistente realizate cu simt de raspundere, care ofera durabilitate modelelor. Se remarca printr-un design reusit. Pentru ca este important ca aspectul exterior sa fie unul placut si in tendinte. Se remarca prin calitatea serviciilor si prin promptitudine. Marelbo inseamna atentie, grija, responsabilitate si implicare, atfel incat clientul final sa se bucure de o experienta satisfacatoare pe care sa o repete cat mai curand posibil.

Colectiile de ghete sunt diverse si urmaresc intreaga familie. Prin urmare, adauga in cos produse care nu numai ca aduc bucurie, aduc si multa caldura si curaj in infruntarea temperaturilor scazute de afara. Marimile pentru copii pornesc de la numarul 25 si se opresc la 35. Marimile pentru doamne pornesc de la 35 si ajung pana la marimi mai mari, la 42. In cazul domnilor, marimile pornesc de la 39 si ajung pana la 47. Iar adolescentii gasesc incaltaminte din piele naturala care porneste de la numarul 35 si ajunge pana la numarul 41. Vezi cat este de accesibil sa gasesti ghete calduroase pentru toata familia?

Calculeaza la final si vei vedea cat de economic este sa faci cumparaturi de la Marelbo. Raportul pret-calitate este unul excelent, prin urmare, nu vei destabiliza bugetul familiei.

Sarbatorile reprezinta prilej de bucurie, nicidecum de stres sau griji. Incanta-i pe cei dragi in acest an cu ghete rezistente fabricate in Romania si iti vor mai ramane bani si pentru micile tale placeri.

Asadar, te-ai hotarat?

Posted in: My Family

Leave a comment

Security code

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

 • Quality footwear

  Quality products

 • Fast delivery

  Fast delivery

 • Return products

  Return in 14 days

 • Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

 • Leather

  Leather

 • Affordale manufacturer price

  Factory prices

 • Made in Romania

  Made in Romania