New products

Specials

Blog navigation

The most comfortable boots for the whole family

Alege cele mai comode ghetuţe de la Marelbo şi surprinde bucuria celor dragi. Acum este mai simplu ca niciodată să oferi daruri tuturor, pentru că tolba Marelbo este generoasă cu toţi membri familiei. Dar şi cu buzunarul tău.

Oferă copiilor ghete călduroase alături de care să se bucurie în voie de toate jocurile copilăriei. Modelele sunt atractive, culorile sunt grozave, iar confortul este la cote maxime, indiferent de orele petrecute în curtea cu zăpadă. Prichindeii se vor bucura să găsească sub brad ghetuţe cochete, iar tu vei fi bucuroasă să vezi că abia aşteaptă să le încalţe. Chiar şi prin casă. O bucurie imensă pe care o vei trăi alături de ei.

Nici adulţii nu trebuie omişi de Moş Crăciun. Şi ei se vor bucura la fel de tare să găsească sub brad încălţămintea preferată. Caută colecţiile de ghete bărbaţi şi ghete damă şi cumpără încălţăminte cu tradiţie din Bucovina. Aşadar, pregăteşte cadourile pentru partenerul de viaţă, dar şi pentru părinţii voştri dragi. Câtă bucurie îşi va face loc în casa voastră! Câte îmbrăţişări sublime în jurul bradului!

Mergi la cel mai apropiat magazin Marelbo şi permite-ţi să te relaxezi alături de cele mai şic modele ale momentului. Alege în voie ce îţi place şi mergi acasă cu sentimentul că ai făcut cea mai bună alegere. Pentru că aşa este. Prin alegerile tale încurajezi meşteşugul românesc şi duci mai departe tradiţiile tării noastre. Dacă timpul nu este prea generos cu tine, comandă modelele care te-au atras din confortul casei tale. Vei primi comanda în numai câteva zile, totul fiind definit de profesionalism şi atenţie la detalii. Scapă şi de grija returului pentru ca acest procedeu este cât de poate de simplu. Asta înseamnă că poţi schimba perechea comandată la orice magazine fizic, cu formularul completat.

Anul acesta este simplu să fii Moş Crăciun. Sau ajutor de Moş Crăciun. Mizează pe produse româneşti, pe calitate din inima Bucovinei, bucură-te de preţurile accesibile, de producător şi de rezistenţă în timp. Îmbină utilul cu plăcutul şi transformă sărbătorile în adevărate poveşti. În care portagoniştii sunteţi chiar voi.

Marelbo este alături de tine şi de familia ta printr-un meşteşug cu rădăcini adânci. Simte şi tu pasiunea noastră pentru încălţăminte şi bucură-te de calitate pe tot parcursul anului. 

Posted in: My Family

Leave a comment

Security code

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

 • Quality footwear

  Quality products

 • Fast delivery

  Fast delivery

 • Return products

  Return in 14 days

 • Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

 • Leather

  Leather

 • Affordale manufacturer price

  Factory prices

 • Made in Romania

  Made in Romania