New products

Toamna aceasta, copilul tau se va simti excelent purtand pantofi de la Marelbo

 

Inceperea scolii este marcata de achizitionarea rechizitelor si a tinutelor pentru scoala. Indiferent daca scoala are uniforma sau daca elevii se pot imbraca asa cum isi doresc, nu neglija calitatea incaltamintei si confortul copilului. Nu doar hainele sunt importante, ci si incaltamintea. O pereche de pantofi necorespunzatoare poate crea numeroase neplaceri. In primul rand, o pereche de pantofi ce nu sunt realizati din piele ecologica, poate incuraja transpiratia piciorului si astfel ciupercile se pot dezvolta, afectand sanatatea unghiilor. 

Apoi, trebuie sa discutam si despre confortul resimtit. O pereche de pantofi copii din piele naturala va fi perfecta pentru a fi purtata pe tot parcursul orelor. De asemenea, daca vorbim si despre cursuri suplimentare, confortul va fi garantat. Nu trebuie sa te gandesti ca o pereche de pantofi din piele naturala este mai scumpa. La Marelbo vei gasi pantofi excelenti, realizati din piele naturala, la preturi accesibile pentru oricine. Intra pe site si suntem siguri ca te vor uimi preturile care pot fi comparate cu preturile pantofilor din piele ecologica. 

Daca nu stii ce sa alegi pentru toamna aceasta, in continuare iti vom prezenta cateva perechi de pantofi superbi, pe care ii va indragi orice elev. Pentru fetite, am ales aceasta pereche de Pantofi copii 2012 negru, care se potrivesc de minune atat la uniforma, cat si la alte tinute. Spre exemplu, pot fi purtati si in timpul liber, la blugi, la fustite si rochite si sunt extrem de confortabili. Sunt realizati din piele naturala si au o talpa usor inaltata, care este totusi foarte comoda si nu va ridica probleme. Sa mai spunem si ca acesti pantofiori se potrivesc la orice tinuta, indiferent de culoarea acesteia? 

Pentru baietei, am ales o perehe de Pantofi copii 2010 a cafe ideali atat pentru tinuta de scoala, chiar si pentru uniforma, cat si pentru diverse evenimente unde este nevoie de incaltaminte eleganta. Pantofii sunt realizati din piele naturala neteda, sunt foarte confortabili si arata excelent. Copilul tau ii va adora cu siguranta. Un mare plus este faptul ca se incalta foarte usor, datorita elasticului lateral. De asemenea, talpa flexibila ii permite copilului sa mearga lejer si confortabil. Aspectul estetic nu este neglijat, astfel ca exista si perforatii discrete in varf. 

Asa cum vei putea observa, pe site exista numeroase perechi de incaltaminte pentru copii, ideale pentru scoala si nu numai. Avand in vedere ca sunt din piele naturala, nu va trebui sa iti faci griji in privinta rezistentei. Totusi, asigura-te ca vei curata pantofii in fiecare zi, cu o carpa moale si uscata, daca este doar praf si cu o carpa umeda daca sunt urme de noroi. In cazul in care pantofii sunt uzi din cauza ploii, cel mai bine este sa ii lasi sa se usuce natural, dupa ce ai absorbit mare parte din apa din interior. 

Te asteptam pe site-ul Marelbo si in cele peste 50 de magazine fizice din toata tara pentru a alege pantofii ideali pentru copii. 

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania