New products

Trei modele de pantofi baieti pentru scoala, excursii, plimbari

 

Pentru ca mai este destul de putin pana la inceperea scolii, cumparaturile dedicate acesteia sunt in plina desfasurare. Eforturile parintilor se concentreaza in aceasta directie, astfel incat totul sa fie pregatit, pana in cel mai mic detaliu. De la hainute, pana la creioane si penare, totul trebuie indelung analizat pentru a corespunde tuturor cerintelor. Atat ale celor mici, cat si ale celor mari. Este o perioada care implica multe resurse, insa satisfactiile nu vor intarzia sa apara.

Pentru a-ti usura munca in ceea ce priveste incaltamintea pentru cel mic, iata 3 recomandari de pantofi copii, care merita toata increderea.

Pantofi copii 2006 indigo

Nu numai ca este un model foarte cool, dar este si foarte confortabil pentru micutul tau. Talpa groasa, sireturile ascunse, dar si modul de inchidere transforma acest model intr-unul foarte cochet. Pielea naturala din care sunt realizati acesti pantofi copii este foarte rezistenta si permite o buna circulare a aerului in interior.


Datorita acestui lucru, transpiratia si mirosul neplacut sunt griji eliminate din start. Modelul are un calapod comod, lejer, astfel incat orele petrecute la scoala si nu numai sa devina o reala bucurie. Sa nu uitam nici de pret, care este unul incurajator. Preturile de la Marelbo sunt accesibile, “croite” sa se muleze pe orice buzunar.

Pantofi copii 2009 negru combinat

Acesti pantofi copii sunt ideali pentru scoala, plimbari, excursii, joaca. Se remarca din primul moment datorita modului de realizare care implica talpa cusuta, combinatia intre 2 tipuri de piele si banda de tip scai.


Este un model robust, rezistent si foarte atractiv pentru cei mici. Interiorul pantofilor beneficiaza de aceeasi piele de calitate, iar exteriorul promite o buna mentinere in timp. De asemenea, pretul este foarte accesibil, asadar, nu-ti ramane decat sa alegi culoarea preferata.

Pantofi copii 2005 negru+gri

Un model de pantofi alaturi de care mergi la sigur. Practici, comozi, rezistenti si accesibili, reprezinta exact tipul de pantofi de care are nevoie micutul tau. Designul este atractiv, iar combinatia de culori contribuie la acesta. Un model care poate fi purtat oriunde, fie ca ne referim la scoala, in parc, la plimbare sau excursii, ceea ce il face potrivit pentru toate situatiile.


Marimile in care gasesti acesti pantofi sunt intre 30 si 35, exista disponibilitate pentru fiecare marime in parte, prin urmare, nu mai astepta. Livrarea este rapida, iar daca din orice motiv, marimea nu corespunde, returul se realizeaza mai simplu decat crezi.

De ce sa comanzi de la Marelbo?

1.   Incaltaminte rezistenta din piele naturala, realizata in Romania.

2.   Pret accesibil, de producator.

3.   Gasesti intotdeauna produsele pe stoc.

4.   Procedura de retur simpla.

5.   Gama variata de modele.

6.   Plaja de marimi extinsa.

7.   Livrare rapida.

8.   Personal amabil, dornic sa ajute.

9.   Incaltaminte pentru intreaga familie

10. Curele din piele naturala pentru dama si pentru barbati la preturi foarte avantajoase.

Ai 10 motive pe care merita sa le iei in calcul daca esti in cautarea unei perechi de incaltaminte si nu reusesti sa te hotarasti. Vino in magazinele Marelbo si probeaza sau comanda simplu de pe site. Oricare ar fi varianta pentru care optezi, iti multumim pentru incredere si sustinere!

 
Posted in: Leisure Time

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania