New products

Vezi modelele de ghete băieţi cel mai des cumparate in iarna ce s-a încheiat

 

Iarna a luat sfârşit, la fel şi temperaturile scăzute. Facem loc acum primăverii şi surprizelor care ne aşteaptă. Pentru că începutul unui nou anotimp este un moment bun pentru a face retrospective, am ales să-ţi arătăm care au fost modelele de ghete băieţi cele mai solicitate. Poate te întrebi care este scopul acestui articol, iar răspunsul nostru vine în completarea achiziţiilor pe care le poţi face ştiind ce modele au avut cel mai mare succes. Asta înseamnă că te vei duce direct către ghetele care au adunat cele mai multe aprecieri din partea cumpărătorilor. Adică vei scăpa de griji inutile şi te vei bucura de produse care au îndeplinit standardele de calitate şi aşteptările clienţilor.

Ghete băieţi realizate din piele naturală

Modelele din piele netedă au succes datorită faptului că se integrează perfect în diverse stiluri. Mai mult decât atât, acestea sunt uşor de curăţat şi întreţinut ceea ce înseamnă o durată mai mare de viaţă. Ghetele din piele naturală de la Marelbo sunt durabile, respirabile şi foarte prietenoase cu nevoile picioarelor tale. Interiorul ghetelor beneficiază de aceeaşi atenţie, ceea ce se traduce printr-un confort termic sporit datorită blăniţei aplicate cu generozitate. Ghetele urmaresc linii moderne în tehnica de realizare şi se pliază cu succes pe cele mai actuale tendinţe.

 

Ghete băieţi realizate din piele bufo

Pielea de tip bifo reuşeşte să acorde ghetelor un aspect foarte plăcut. Unul plin, atent, îngrijit. Nu degeaba este una dintre alegerile populare în rândul tinerilor. Pentru că aspectul este unul atrăgător, care reuşeşte să crească încrederea şi respectul de sine ale celui care optează pentru aceste alegeri. Este logic, nu-i aşa? Când eşti cochet şi aranjat, te simţi bine, încrezător, motivat. Ai observat asta? Însă, cu toate că aspectul este unul cuceritor, pielea de tip bufo are nevoie de o îngrijire specială. Dacă vrei să te bucuri cât mai mult de acest aspect despre care am vorbit, curăţă ghetele după fiecare purtare cu produse speciale pentru acest tip de piele şi evită să le porţi atunci când plouă afară. Motivele sunt evidente.

 

Ghete băieţi de tip bocanc

Bocancii se bucură în continuare de atenţie şi apreciere. Acest model uşor “agresiv” în atitudine este deosebit de util în cazul temperaturilor scăzute, dar şi a umezelii. Este un aliat pe măsură care protejează extrem de bine, garantând totodată, un confort greu de egalat. Ghetele de tip bocanc de la Marelbo sunt realizate din piele naturală, oferind un mix perfect între comoditate şi durabilitate. Striatiile proeminente ale tălpii asigură stabilitate pe suprafeţele alunecoase, iar şireturile groase asigură o strângere fermă care va menţine piciorul într-o poziţie stabilă.

 

Bucură-te şi în această primăvară de produsele de la Marelbo şi alege pantofii care să te poarte spre cele mai frumoase experienţe. Spre cele mai împlinitoare momente. Şi către cele mai înalte orizonturi. Colecţia de pantofi din piele naturală este diversă mulându-se cu uşurinţă chiar şi pe cel mai exigente gusturi şi preferinţe. Beneficiază de preţurile de producător şi ai grijă de întreaga familie cu produsele meşteşugite cu drag în inima Bucovinei.

 
Posted in: My Family

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania