New products

What spring shoes to choose for children

 

Încălțămintea pentru cei mici nu este cea mai ușoară alegere pentru părinți. Aceasta trebuie să îndeplinească mai multe cerințe ce țin de confort și sănătatea piciorului, dar să fie și pe placul celor mai mici membri ai familiei, astfel încât, pregătirea de dimineață să devină o adevărată plăcere. Iar Marelbo știe care sunt secretele și te ajută cu sfaturi prețioase.

Iată care sunt criteriile pe care să le ai în vedere atunci când mergi în căutarea celor mai confortabile perechi de încălțăminte pentru prichindei:

 Optează pentru încălțăminte în culori vesele. Culorile de la Marelbo sunt ademenitoare. Aici, fetițele beneficiază de mai multă varietate cromatică. Bordo, roșu, mov, galben, roz, verde crud, arămiu, toate arată minunat împreună cu uniforma școlară. Și nu numai. Pentru băieți sunt pregătite modele în tonuri de bleumarin, indigo, gri, maro sau negru.

 Alege încălțăminte din piele netedă, mată pentru că rezistă mai bine la zgârieturile produse în timpul diverselor activități energice ale copiilor.

 Verifică talpa. Cu cât talpa este mai flexibilă, cu atât permite mai multă libertate de mișcare. De asemenea, acordă atenție ergonomiei.

 Alege modele simple, dar confortabile.

 Evită designul complex care implică multe cusături. Acestea pot incomoda piciorul, mai ales pe partea interioară pantofului.

 Alege pantofi pe care copilul tău să-i poată încălța ușor. Dacă „deschiderea” pantofilor este prea îngustă, fii sigură că va da bătăi de cap. Ție și copilului tău.

 Vezi ce sistem de închidere preferă prichindelul. Modelele cu arici, de tip scai sunt foarte confortabile și fixează bine piciorul, oferind stabilitate.

 Cumpără întotdeauna măsura potrivită. Un număr mai mare nu este recomandat pentru că poate fi inconfortabil. Atât în mers, cât și în celelalte activități.

 Optează pentru încălțăminte din piele naturală, moale și de calitate. Interiorul trebuie să beneficieze de asemenea, de aceeași piele naturală care lasă piciorul să respire și nu permite bacteriilor și fungilor să se dezvolte.

Ce încălțăminte de primăvară să alegi pentru copii:

 Pantofi sport. Atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Colecția Marelbo include o mulțime de modele de pantofi sport perfecți pentru zilele pline de joacă. Și jocuri.

 Balerini în culori expresive pentru fetițe cochete. Descoperă balerinii irezistibili de la Marelbo.

 O altă variantă câștigătoare pentru fetițe o reprezintă pantofii casual cu șiret, care trec cu brio proba zilelor ploioase de primăvară. Fie că mizezi pe culorile puternice sau dorești păstrezi o linie clasică, la Marelbo găsești cu ușurință modelul potrivit pentru micuța ta.

 Pantofi casual pentru cavalerii în devenire, numai buni pentru școală sau pentru ieșirile la plimbare alături de părinți sau bunici.

Marelbo acordă mare atenție colecțiilor de încălțăminte pentru copii, astfel încât, să găsești de fiecare dată modelul potrivit pentru cele mai energice piciorușe din casă. Descoperă colecția de primăvară pentru copii și bucură-te de calitate și prețuri avantajoase.

Marelbo are grijă de tine și de familia ta!

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

 • Quality

  Quality products

 • Delivery

  Fast delivery

 • Return

  Return in 14 days

 • Free shipping

  Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

 • Natural leather

  Leather

 • Affordable prices

  Factory prices

 • Romania

  Made in Romania