New products

Ai monturi dureroase? Iata pantofii potriviti pentru tine

 

Monturile reprezinta deformari ale piciorului caracterizate prin deviatii accentuate la nivelul degetelor mari. In general, monturile in faza lor incipienta, nu sunt dureroase. Problemele incep sa apara atunci cand monturile devin din ce in ce mai pronuntate, iar incaltamintea incepe sa aplice din ce in ce mai multa presiune pe acestea.

Desigur, o vizita la medicul specialist inca din faza in care aceste deviatii incep sa se observe ajuta foarte mult, insa pentru ca nu presupun durere, cei mai multi dintre oameni aleg sa le ignore. Si fac asta pana in momentul in care vad ca deja ceva nu este in regula si trebuie sa ia masuri. Monturile afecteaza atat femeile, cat si barbatii si pot aparea la diferite varste. Cu toate acestea, femeile sunt mai predispuse catre dezvoltarea acestei afecțiuni din diferite cauze, iar printre acestea se numara incaltamintea prea stransa pe picior sau cu toc foarte inalt, sarcina, obezitatea, practicarea baletului si chiar statul indelungat in picioare.

Monturile devin dureroase si atunci cand nu se acorda atentie tipului de incaltaminte, iar peste acestea se exercita o presiune indelungata. In concluzie, daca te confrunti cu aceste deviatii nu numai inestetice, dar si dureroase, atunci este cazul sa faci ceva. Si, in afara de vizita obligatorie la medicul specialist, trebuie sa pui accent pe incaltamintea adecvata. Pe acea incaltaminte de femei care este prietenoasa cu nevoile picioarelor tale, indiferent de numarul orelor petrecute in picioare.

 
Posted in: Useful Tips

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania