Blog navigation

Ai piciorul lat? Ce tipuri de incaltaminte te avantajeaza

Suntem foarte diferiti. Din toate punctele de vedere. Prin urmare, avem nevoi diferite. Asta inseamna ca nu trebuie sa ne comparam cu nimeni, suntem perfecti si unici asa cum suntem. Asadar, daca prietena ta poarta pantofi stiletto, dar pe tine nu te avantajeaza, nu te descuraja. Nevoile tale sunt altele, iar tu trebuie sa le asculti si sa le dai curs asa cum este firesc.

In cazul in care ai piciorul lat, este clar ca trebuie sa te indrepti catre incaltaminte care raspunde acestei nevoi. Nu incerca sa-ti “inghesui” la propriu picioarele in pantofi/ghete sau cizme care nu sunt potrivite nevoilor tale pentru ca te poti confrunta cu mari neplaceri. De la dureri de picioare din ce in ce mai ascutite pana la deformari ale acestora. Sanatatea, confortul si libertatea de miscare trebuie sa primeze in alegerile tale.

Asadar, ce incaltaminte te avantajeaza? Ei bine, acele modele care nu te strang, ci se asaza lejer pe piciorul tau, contribuind la cresterea confortului si a libertatii de miscare.

Pantofi sport dama

Pantofii sport sunt foarte comozi, iar diversitatea in care pot fi gasiti iti permite sa alegi exact modelul care sa vina in sprijinul nevoilor tale. De exemplu, acesti pantofi sport dama reprezinta o alegere ideala pentru tine daca ai piciorul lat, deoarece calapodul este lejer, astfel incat piciorul isi gaseste o pozitie stabila si comoda.  Talpa groasa si usoara, pielea moale, dar si modul de realizare sunt caracteristici pe care le vei aprecia inca din primul moment.


Pantofi casual dama

Probabil ca nu-ti imaginezi viata fara ei. Datorita versatilitatii lor ii poti purta oriunde si oricand, se potrivesc cu o multime de tinute si iti ofera suportul necesar pe parcursul zilei. O pereche de pantofi casual care face parte din acea categorie de lucruri indispensabile. Pur si simplu, ai nevoie de ei in viata ta. Ca si in cazul pantofilor sport despre care spuneam ca sunt foarte comozi, pantofii casual sunt realizati astfel incat sa respecte nevoile picioarelor tale si sa te sprijine in slalomul activitatilor de peste zi. Talpa acestora, mult imbunatatita, este usoara, iar grosimea acesteia preia si distibuie uniform greutatea pentru un plus de confort. Se potrivesc excelent atat cu pantaloni, cat si cu diverse tipuri de fuste, sunt ideali pentru anotimpurile capricioase, iar pielea naturala din care sunt realizati iti va promite imbratisari indelungate.


Ghete dama

Pentru ca sezonul rece isi face intrarea usor-usor, ghetele din piele cu interior imblanit reprezinta varianta ideala care indeplineste un dublu rol. Primul se refera la confortul termic, pentru ca nu va lasa frigul si umezeala sa te deranjeze si al 2-lea rol are legatura cu modul prietenos care permite picioarelor sa-si gaseasca cea mai buna si comoda pozitie. Orienteaza-te catre ghete pana la nivelul gleznelor, cu dublu sistem de inchidere si cu talpa bine rizata pe care sa te poti baza in cazul suprafetelor inselatoare. Vezi aici colectia de ghete dama de la Marelbo si vezi ce ti se potriveste.


Pantofi eleganti dama

In cazul in care cauti pantofi eleganti, un toc gros de dimensiuni medii te va ajuta sa te simti confortabil. Incearca sa eviti totusi varfurile ascutite si este lesne de inteles de ce. Varfurile rotunde sau chiar cele patrate sunt la fel de frumoase, permitand piciorului sa le relaxeze mai mult. Tine cont de faptul ca pantofii/sandalele cu varful patrat au fost in tendinte, prin urmare, este cool sa te simti bine.


Pielea naturala este un material foarte bun cu caracteristici extraordinare, fiind bine stiut faptul ca aceasta se muleaza practic pe forma piciorului tau. Un material natural care permite piciorului sa respire, “lasandu-se” totodata, suficient cat sa te simti minunat, de dimineata pana seara.

Vezi colectia de incaltaminte pentru dama de la Marelbo si echipeaza-te corespunzator atat pentru iarna care bate la usa, cat si pentru imbratisarea propriilor nevoi. Cu preturi foarte avantajoase, Marelbo te asteapta cu o gama larga de incaltaminte pentru femei, barbati, copii si adolescenti, si curele de cea mai buna calitate.

Alege un brand romanesc si bucura-te de incaltamintea realizata cu drag in inima Bucovinei. 

Publicat în: Useful Tips

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania