New products

Alege un rucsac din piele naturala de la Marelbo si improspateaza-ti garderoba

 

Colectia de la Marelbo este mai bogata pe zi ce trece! Descopera noul rucsac dama din piele naturala si lasa-te cucerita de ultimele modele. O colectie definita de culoare, design modern si functionalitate de care te vei indragosti la prima vedere. Hai sa-ti spunem si de ce!

Rucsacurile de la Marelbo nu s-au lasat mult asteptate. Pentru ca sunt atat de practice, de comode si de versatile in purtare, rucsacurile reprezinta accesorii pe care le poti purta oriunde si oricand. Sunt ideale pentru scoala, universitate, serviciu, calatorii, plimbari, iesiri intre prieteni, excursii si lista poate continua. Iar in ultima vreme, acest trend a fost cat se poate de popular. Si va continua sa fie. Confortul oferit, dar si versatilitatea acestora sunt caracteristici care au castigat inimile multor doamne si domnisoare.

Descopera noul rucsac dama din piele naturala Marelbo

Rucsacurile de la Marelbo sunt fabricate din piele naturala moale si placuta la atingere, astfel incat fiecare contact cu acestea sa fie o placere. Fiecare rucsac dama este captusit la interior si beneficiaza de compartimente speciale pentru lucrurile mici, astfel incat sa le poti gasi cu usurinta chiar si atunci cand te grabesti. Rucsacurile au 2 buzunare principale, unul de dimensiuni mai mari, in care pot incapea o carte, o agenda, umbrela, portofelul, o sticla de apa si un buzunar mai mic in care poti pastra cheile, pixurile, servetelele, telefonul si orice mai consideri tu ca ai nevoie sa-ti fie la indemana. Buzunarele au o deschidere generoasa, ceea ce presupune confort in utilizare.

Feroneria este de cea mai buna calitate, are o culoare contrastanta si functioneaza “ca unsa” ori de cate ori o folosesti. Ea este realizata dintr-un aliaj durabil care promite utilizari indelungate, aratand in acelasi timp foarte sofisticat. Curelele sunt reglabile, prin urmare, aceasta caracteristica va ajuta orice persoana sa-l ajusteze la dimensiunea potrivita.

Rucsac dama - alegerea ideala pentru o toamna plina de stil si functionalitate

Rucsacul de la Marelbo este usor, prin urmare, nu va fi impovarator sa-l porti zi de zi. Ba chiar va fi o adevarata bucurie! Paleta cromatica este diversa, astfel ca fiecare culoare aduce cu ea bucurie si buna dispozitie. Opteaza pentru un rucsac dama in culori vibrante care sa-ti transmita sentimente frumoase, precum energie, optimism, liniste, bucurie. Fa alegeri cu sufletul!

Mergand mai departe, trebuie sa mentionam ca toate rucsacurile de la Marelbo (ca fel ca toate celelalte produse de la Marelbo) sunt realizate din piele naturala, in consecinta, trainicia acestor modele nu poate fi pusa sub semnul intrebarii. Cusaturile ferme, imbinarile impecabile, dar si materialul de foarte buna calitate claseaza aceste rucsacuri pe o treapta inalta a increderii. Merita sa-ti reimprospatezi garderoba in aceasta toamna cu un rucsac dama incapator, durabil, care sa-ti completeze intr-un mod foarte sic tinutele.

Descopera colectia de rucsacuri din piele naturala de la Marelbo si alege-l pe care care-ti va face toamna mai frumoasa. Cu siguranta veti aduna impreuna momente pline de sens, amintiri valoroase si veti pasi pe carari nebanuite. Vezi si colectiile de incaltaminte, genti, portofele si curele pentru tine si intreaga familie. Vei avea multe de vazut, de admirat si de ce nu, de cumparat. Preturile sunt foarte accesibile, asa ca merita sa investesti in lucrurile care-ti plac. Care iti dau incredere. Si entuziasm. Alege un rucsac dama de la Marelbo!

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania