Blog navigation

New products

Ce ghete dama sa porti daca picioarele ti se umfla inca de la primele ore ale diminetii

Picioarele umflate pot da mari batai de cap. Aceasta este o problema cu care se confrunta foarte multe femei, de varste si ocupatii diferite. Disconfortul este urias, sa nu mai vorbim despre aspectul estetic. Este bine sa faci o vizita medicului specialist pentru a identifica problema si a o trata corespunzator si sa porti incaltaminte adecvata nevoilor tale. Sigur, nu este usor, mai ales ca dimineata picioarele tale pot arata foarte bine, iar odata cu trecerea orelor sa ai impresia ca nu mai incap in incaltaminte. Este enervant si frustrant in acelasi timp.

Prima noastra recomandare este sa mergi la medic. Cauzele pot fi diverse, asadar, nu incerca sa te informezi din surse nesigure. Apoi, trebuie sa acorzi atentie deosebita tipului de incaltaminte. Nu incerca sa ascunzi sau sa maschezi aceasta afectiune, fa tot posibilul sa creezi un mediu cat mai sanatos pentru picioarele tale.

In acest caz, recomandam incaltamintea din piele naturala, pentru capacitatea acestui material de a se mula pe forma piciorului tau. Apoi, opteaza pentru modele care au un calapod comod si lejer. Talpa joasa este un alt criteriu important care te va ajuta sa-ti desfasori activitatile de zi cu zi fara probleme. De asemenea, o masura mai mare a ghetelor te poate ajuta in cazul in care picioarele se umfla foarte tare si destul de repede.

Orienteaza-te catre ghete dama care sunt prevazute cu sireturi ca sistem de inchidere pentru ca acestea iti vor permite sa slabesti fermitatea stransorii, in functie de nevoile tale. Chiar si benzile elastice sunt potrivite in astfel de cazuri, insa sireturile permit o deschidere mai generoasa.

Permite-ne sa venim cu 3 idei de ghete dama. Cine stie, poate una dintre ele va fi exact pe gustul tau.

Publicat în: Useful Tips

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania