New products

De ce sa alegi pantofi eleganti din piele naturala pentru baieti?

 

De-a lungul timpului, am tot mentionat importanta alegerii unor perechi de pantofi realizati din piele naturala. Acestia sunt confortabili, rezistenti si arata excelent. Cu toate acestea, vrem sa iti reamintim exact ce beneficii aduc pantofii realizati din materiale naturale versus pantofii confectionati din piele ecologica, mai ales cand vine vorba despre incaltamintea pentru copii sau adolescenti. Nu uita ca la Marelbo gasesti cele mai frumoase perechi de incaltaminte de copii si nu numai, la preturi speciale. Le poti comanda direct de pe site sau poti merge in unul dintre cele peste 50 de magazine din intreaga tara pentru a proba si cumpara. 

Rezistenti si calitativi 

Cand vine vorba despre copii si adolescenti, mai ales despre baieti, incaltamintea trebuie sa fie rezistenta si calitativa. Copiii alearga si se joaca, fara sa tina cont ca in picioare au pantofi eleganti. Si nici nu ar trebui sa puna pauza distractiei din cauza incaltamintei sau a tinutelor. De aceea, este bine sa te asiguri ca pantofii sunt calitativi si ca vor rezista chiar si la joaca si ca nu se vor zgaria spre exemplu. Pantofii din piele naturala sunt elastici, astfel ca pot fi purtati aproape in orice fel de conditii si rezista cu brio testelor la care sunt supusi zilnic de catre baieti.


Sunt prietenosi cu mediul inconjurator 

Chiar daca la prima vedere nu este asa, pantofii din piele naturala sunt mult mai prietenosi cu mediul inconjurator decat cei din piele ecologica. In primul rand, o pereche de pantofi din piele naturala vor rezista cu succes multi ani fata de o pereche de pantofi din piele ecologica. Cei din urma se pot deteriora chiar si dupa cateva purtari, ceea ce inseamna ca vor ajunge la gunoi deoarece nu se pot recicla si ca vor fi folosite alte resurse pentru fabricarea incaltamintei. In schimb, pentru pantofii din piele naturala, materia prima exista deja, asa ca nu se va polua suplimentar pentru obtinerea acesteia. Avand in vedere ca o pereche corect intretinuta poate fi purtata cativa ani, vorbim si despre diminuarea cantitatii de deseuri. Daca o pereche de pantofi eleganti baieti ramane mica si este in stare buna, aceasta poate fi purtata de catre frati, verisori sau poate fi donata. 

Arata excelent indiferent de tinuta 

Nu in ultimul rand, sa discutam si despre aspectul estetic. O pereche de pantofi eleganti din piele naturala, va arata excelent, indiferent de tinuta la care sunt purtati. Chiar si cutele naturale formate in timp vor arata foarte bine, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Pantofii de la Marelbo pot fi purtati la tinute de scoala, la tinute pentru mers la teatru sau la diverse spectacole, la evenimente si in multe alte ocazii. Se potrivesc fara probleme la orice fel de tinuta si vor arata superb. 

Asadar, daca iti doresti incaltaminte calitativa pentru copilul tau, alege pantofi baieti de la Marelbo! 

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania