New products

Ghete dama piele intoarsa – sfaturi de curatare si intretinere

 

Ghetele din piele intoarsa arata foarte frumos datorita finisajului mat, plin si foarte cochet. Pielea intoarsa reuseste sa se faca remarcata inca din primul moment, caracteristicile si proprietatile sale fiind iubite si apreciate in intreaga lume. Ghetele din piele intoarsa sunt foarte calduroase, ofera un confort termic deosebit, insa trebuie sa stii ca intretinerea lor este un pic mai meticuloasa daca doresti sa te bucuri cat mai mult timp de acestea.

Ce este pielea intoarsa?

Pielea intoarsa reprezinta partea inferioara a bucatii de piele. Structura sa este texturata, mai greu de prelucrat si necesita mai multe straturi de piele suprapuse pentru un efect „plin”. Deoarece procesul de prelucrare este complex si preturile acestui tip de incaltaminte sunt mai ridicate. In acelasi timp, pielea intoarsa nu este greu de intretinut, dar este mai pretentioasa. Nu face casa buna cu umezeala, sarea sau noroiul. Cu toate acestea, pielea intoarsa ofera oricarui tip de incaltaminte un plus de rafinament. Se poate purta in tinutele de zi, in orice fel de combinatii.

Asadar, cum te asiguri ca te vei bucura de ghetele preferate vreme indelungata?

       Nu purta ghetele cand ploua afara. Este lesne de inteles de ce. Acestea sunt potrivite zilelor cu temperaturi scazute, dar uscate. Adica fara ploaie si zapada.
       Curata ghetele dupa fiecare purtare. Da, aici citit bine. Ideal ar fi sa faci asta dupa fiecare purtare pentru a impiedica murdaria sa se depuna. Poate nu sesizezi praful si alte urme de murdarie, insa, in timp acestea se depun strat dupa strat, ceea ce va compromite aspectul ghetelor. Poti face asta cu ajurorul unei perii moi sau cu o carpa moale. Nu este necesar si nici indicat sa folosesti materiale abrazive pentru curatare pentru ca risti sa faci mai mult rau decat bine. Curatarea trebuie sa fie blanda, dar cel mai important, sa fie facuta dupa fiecare purtare.
       Depoziteaza-le corect, in cutiile originale, departe de umezeala sau surse directe de caldura.
       Daca ai murdarit ghetele din piele intoarsa, nu actiona imediat, pentru ca nu faci decat sa intinzi pata/murdaria. Asteapta sa se usuce si actioneaza usor pentru indepartarea murdariei. Daca ai murdarit ghetele de noroi, nu le arunca in masina de spalat. Sub nicio forma! Pentru ca le vei distruge. Actioneaza delicat cu ajutorul unui buretel pentru a indeparta stratul de noroi. Daca ai folosit un buretel umed, asteapta sa se usuce portiunea ce urmeaza a fi curatata. Apoi, cu ajutorul unei perii pentru pantofi sterge in directia fibrelor. Daca nu ai obtinut rezultatul dorit din prima, apeleaza la o perie speciala pentru piele intoarsa si reia procesul. Poti proceda in acelasi mod si in cazul urmelor de sare.

Nu este complicat sa ai grija de incaltamintea din piele intoarsa. Cu putina grija, atentie si implicare, nimic nu-ti poate sta in cale.

Iar daca esti in cautarea unei perechi de ghete dama din piele intoarsa, esti unde trebuie. Deoarece colectia de la Marelbo este diversa si te astepta cu cele mai cool modele pentru acest sezon. Calduroase, extrem de comode si in pas cu tendintele actuale, ghetele de la Marelbo reprezinta alegeri foarte inspirate la super preturi.

Mergi la cel mai apropiat magazin Marelbo si permite-ti sa te relaxezi alaturi de cele mai sic modele ale momentului. Alege in voie ce iti place si mergi acasa cu sentimentul ca ai facut cea mai buna alegere. Pentru ca asa este. Prin alegerile tale incurajezi mestesugul romanesc si duci mai departe traditiile tarii noastre. Daca timpul nu este prea generos cu tine, comanda ghetele care ti-au atras atentia din confortul casei tale. Returul este simplu si accesibil daca marimea nu se potriveste, prin urmare, experimenteaza mai mult si gaseste varianta in care te simti nu bine, ci extraordinar!

 
Posted in: Useful Tips

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania