New products

In luna noiembrie se poarta gentile cu stil. Alege una din colectia de la Marelbo

 

Fiecare inceput de luna vine cu noutati de la Marelbo. Iar inceputul lunii noiembrie este mai incantator ca niciodata. Pentru ca propune modele noi de genti alaturi de care sa te simti fabulos. Nu numai in aceasta luna, ci toata iarna. Pe acelasi principiu, toate gentile de la Marelbo sunt realizate din piele naturala moale, rezistenta si calitativa. Asta inseamna ca te poti bucura de geanta preferata vreme indelungata, economisind si timp, dar si bani.

Asadar, care sunt modele nou aparute pe site?

Geanta de umar 016g nude

Geanta de umar se remarca prin detaliile clasice, prin forma trapezoidala, dar si prin elementale metalice. Fiecare dintre aceste caracteristici acorda gentii o frumusete aparte, pentru ca fiecare abordare este reinterpretata astfel incat sa bucure privirea in orice moment. Detalile clasice precum forma, dimensiunea curelei, elementele centrale sunt aspecte care isi vor pastra frumusetea si valoarea in timp. Acest lucru inseamna ca geanta nu este realizata pentru a fi purtata un sezon, ci o vreme indelungata si sa arate la fel de bine, indiferent de sezonul sau evenimentul la care este purtata. Forma trapezoidala este o alta caracteristica care arata foarte bine si promite o organizare eficienta a tuturor lucrurilor pe care le vei purta cu tine. Aceasta forma s-a purtat in trecut si se va tot purta. Atemporalitatea formei o face ideala pentru utilizari indelungate. Si tare bine este sa stii ca ai o geanta pe care te poti baza oriunde si oricand. Mergand mai departe, elementele metalice vin cu doza necesara de stil. Zalele atasate curelei, feroneria impecabila, dar si tintele centrale imprima modelului o nota moderna care completeaza intr-un mod echilibrat notele clasice despre care am vorbit. O combinatie reusita care nu are cum sa dezamageasca. Utilitatea ei se impleteste in mod armonios cu frumusetea pe care o prezinta, prin urmare, o geanta din piele naturala in care merita sa investesti. Pentru tot ce ofera ea. Dar mai presus, pentru incredere! Increderea ca te poti baza pe ea indiferent de vreme si vremuri. O poti comanda de aici.


Geanta de umar 015g bej latte combinat

O geanta care fura priviri. Si are si de ce! Este compacta, are suficienta eleganta si un mod de expresie cu personalitate. Da, despre geanta vorbim. Bun, acum sa facem analiza celor mentionate ca sa intelegi de ce credem noi ca o vei adora. Faptul ca este compacta iti permite sa te bucuri de un spatiu interior generos, dar intr-o forma practica si accesibila care sa nu te puna in dificultate. Sa fie usoara, dar pregatita pentru a-ti gazdui toate lucrurile si produsele de care ai nevoie peste zi. Interiorul beneficiaza de un buzunar principal si de alte compartimente mici in care poti pastra diverse carduri, cheile, servetele si alte obiecte mici. De asemenea, la spatele gentii gasesti un buzunar cu fermoar ideal pentru telefon, de exemplu. Sau chei. Sau servetele. Sau ce vrei tu sa fie la indemana. Modul de inchidere a gentii este cu magnet, insa prinderea este ferma si foarte sigura. Nu te ingrijora ca aceasta se va deschide intr-un moment de neatentie. Iar daca totusi de intampla acest lucru, obiectele tale nu vor fi la vedere pentru ca partea care se inchide le va proteja de ochii curiosilor. Geanta are o curea de marime medie, fiind ideala pentru a fi purtata pe umar, insa vine insotita si de o curea mai lunga, care iti va permite mai multa versatilitate. Aceasta este disponibila intr-o multime de culori si combinatii cromatice pentru ca tu sa-ti gasesti cu usurinta preferata. Este ideala pentru a fi purtata la job, la cumparaturi, la plimbare si chiar in vacante. Este practica, accesibila si deosebit de comoda, oferind cele mai importante caracteristici pe care le cauti la o geanta. Mai mult decat atat, pretul este foarte accesibil. Iar cand pretul este accesibil merita sa faci mai multe investitii pe care sa te poti increde in vremurile inselatoare. Comanda aceasta geanta de aici.


Geanta de umar 003g 02 mov

O geanta pe care o gasesti acum disponibila in 27 de culori! Da, da, ai citit bine! 27 de culori, pentru ca tu sa beneficiezi de libertatea de a-ti achizitiona exact culoarea preferata. De fapt, nuanta preferata. Pentru ca fiecare culoare beneficiaza de nuantele ei. Iar acum, tu poti beneficia de un spectru cromatic extins din care sa alegi simplu si rapid ceea ce iti place. Geanta de umar este ideala pentru a fi purtata la diverse evenimente. O poti purta cu pantofi casual, cu jeansi si tricou, dar in egala masura poate fi purtata si la o rochie eleganta. Dimensiunea medie o face perfecta atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele de zi. Asta inseamna ca beneficiezi de libertate totala in a experimenta diverse stiluri, pentru a alunga monotonia din vestimentatie. Designul este atractiv, iar culoarea, spectaculoasa. Interiorul este bine compartimentat, la fel ca la toate celelalte genti, astfel incat sa incapa toate obiectele de care ai nevoie. O geanta frumoasa, rezistenta si foarte accesibila, care va raspunde cu usurinta tuturor cerintelor pe care le ai. Asadar, te-ai hotarat? Care este preferata ta?


Descopera colectia de genti din piele naturala de la Marelbo si bucura-te de un stil impecabil la preturi de producator. Nu rata nici colectiile de incaltaminte de toamna pentru femei, barbati si copii si alege sa te simti confortabil indiferent de vreme si vremuri. Iar daca esti in cautarea unor cadouri potrivite, vezi si colectia de curele, rucsacuri, portofele si portchei care te vor ajuta sa faci cea mai buna impresie. Iar asta fara sa afecteze bugetul familiei.

Comanda cu incredere si beneficiezi de servicii ireprosabile, dar si de livrare rapida. Simplu. Accesibil. La indemana. Marelbo.

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania