New products

Produse noi in colectia de la Marelbo – portofele dama din piele naturala

 

Colectia de la Marelbo se imbogateste cu inca un produs indispensabil in orice geanta: portofele dama din piele naturala. Cand ti-am spus ca avem multe surprize pregatite pentru tine, nu am glumit. Si nici nu am spus asta ca sa sune mai bine. Prin urmare,  suntem extrem de fericiti sa vedem cum colectia noastra creste de la luna la luna, devenind din ce in ce mai ofertanta.

De ce ai nevoie de portofele dama de la Marelbo? Ei bine, pentru a te bucura de rezistenta si de toate avantajele pe care le ofera un produs din piele naturala. Acesta este realizat cu grija si gandit astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte. Interiorul sau este ideal pentru plasarea tuturor cardurilor de care ai nevoie, inclusiv permis de conducere sau carte de identitate. Totodata, beneficiezi si de spatii pentru numerar, dar si de compartiment special dedicat monedelor.

Exteriorul portofelului denota o eleganta aparte. Singurele elemente care ies usor in evidenta sunt fermoarul in culoare constrastanta si detaliul metalic care este foarte practic. Pielea este moale, catifelata, astfel incat contactul cu acest portofel te va bucura de fiecare data.

Mai mult decat atat, face echipa extraordinar de buna cu gentile de la Marelbo, astfel incat sa toate lucrurile importante sa fie in deplina ordine. Si daca mai ai nevoie de inca un motiv in plus care sa te convinga ca faci alegerea cea mai buna, un portofel reusit reprezinta un cadou de exceptie pentru familie, colegi, prieteni. Acesta vine frumos ambalat in cutie speciala, ceea ce il face perfect pentru a putea fi daruit celor dragi.

Portofele dama: Sfaturi si ingrijire

Si pentru ca am mentionat mai sus cat de importanta este ordinea in geanta sau portofel, iata cateva sfaturi care sa te ajute in acest demers:

  1.        Pastreaza in portofel doar ce ai nevoie. Asta include bani, carduri, permis, act identitate. Bonurile fiscale, hartiile cu diverse notite nu au ce cauta acolo.
  2.        Ordoneaza cardurile in functie de importanta. Asta inseamna ca acele carduri pe care le folosesti tot timpul trebuie sa fie la indemana, in cele mai practice zone, in timp ce celelalte pe care le folosesti mai rar, pot avea locuri ascunse sau mai greu accesibile.
  3.        Pastreaza cate un singur card in fiecare compartiment. Intelegem faptul se aduna destul de multe (de la farmacii, magazine, sala de sport si asa mai departe), insa nu forta compartimentele pentru ca se pot deteriora. Fortand compartimentele nu faci decat sa compromiti calitatea acestora, implicit calitatea portofelului.
  4.        Pastreaza monedele in compartimentul dedicat si incearca sa nu strangi atat de multe incat sa nu se mai inchida.
  5.        Asaza banii drepti in portofel. Stim, atunci cand ne grabim foarte tare si primim restul de la magazin, nu mai avem rabdarea necesara pentru a-i aseza corespunzator. Insa este bine sa-ti formezi un obicei din asta. In acest fel, este mai usor sa vezi ce bani ai si cati. Iar un portofel ordonat inseamna alegeri ordonate.
  6.        Din cand in cand, o curatare nu strica. Din contra. Acesta poate acumula praf, prin urmare, o carpa moale, usor umezita te va ajuta sa-l mentii intr-o stare impecabila pentru mult timp.
  7.        Nu tine portofelul in locuri expuse la soare sau in locuri cu umezeala ridicata, pentru ca acesti factori pot compromite aspectul portofelului.
  8.        Foloseste-l cu atentie. Asta inseamna sa tragi prea tare de el, sa nu arunci cheile peste acesta sau sa intreprinzi alte actiuni care pot duce la deteriorarea lui.

Cumpara un portofel din piele naturala de la Marelbo si bucura-te de toata experienta alaturi de care vine acesta. Mai mult, pretul de producator il face si mai atractiv pe langa toate celelalte calitati mentionate mai sus.

Comanda rapid din confortul casei tale sau hai in magazinele Marelbo pentru o experienta completa pentru intreaga familie. Incaltaminte pentru dama, barbati, copii, curele, genti si acum, mai nou, portofele dama, toate te asteapta sa te incante prin rezistenta, design si pret accesibil, de producator. 

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania