New products

When it's time to replace your shoes

 

Încălţămintea realizată din piele naturală este foarte rezistentă, caracteristicile sale fiind deja cunoscute. Purtarea, curăţarea şi depozitarea adecvate sunt deosebit de importante în longevitatea unei perechi de încălţăminte, dar cu toate acestea, trebuie să ştii când este momentul să înlocuieşti încălţămintea veche cu cea nouă.

Iată care sunt indicatorii care îţi spun că este momentul să investeşti într-o pereche de încălţăminte nouă.

       • Pielea şi-a pierdut din elasticitate, devenind dură, chiar rigidă. O piele rigidă nu va mai oferi acelaşi confort. Nici măcar aspectul nu va mai fi acelaşi.
       • Pielea s-a lăsat în timp şi nu mai asigură o susţinere fermă a piciorului. Dacă pantofii s-au lăsat/largit prea mult şi îţi ies din picior, este clar că ai nevoie de o pereche nouă, într-o mărime adecvată. Pe lângă faptul că pantofii lăsaţi ies din picior, aceştia sunt inconfortabili şi pot duce la diverse incidente.
       • Talpa s-a crăpat, tocit sau a suferit modificări ce ţin de formă. O astfel de talpă poate permite pătrunderea pietricelelor sau chiar a obiectelor ascuţite. Să nu mai menţionăm faptul că nu mai oferă niciun fel de protecţie împotriva apei, noroiului şi aşa mai departe.
       • Talpa s-a dezlipit ceea ce înseamnă că nu mai oferă protecţie la umezeală.
       • Pantofii nu se mai potrivesc din cauza eventualelor modificări ale picioarelor. Pentru a exemplifica acest punct, aducem în discuţie monturile. Monturile reprezintă deformări ale picioarelor caracterizate prin deviații accentuate la nivelul degetelor mari. Acestea, pe lângă aspectul inestetic, pot provoca mari dureri, iar în cazuri foarte complicate, pot afecta inclusiv mobilitatea. Monturile afectează atât femeile, cât și bărbații și pot apărea la diferite vârste. Dacă te confrunți deja cu monturi, știi cât este de important să alegi încălțăminte confortabilă, care să mențină piciorul într-o poziție sănătoasă, lejeră și care să nu exercite presiune asupra monturilor.
       • Rupturi sau zgârieturi în piele cauzate de diverse incidente. Zgârieturile de pe suprafața pantofilor sunt inestetice, duc la un aspect neîngrijit și pot compromite întreaga ținută. Te poți alege cu o zgârietură dacă ești călcat pe picior (in autobuz, de exemplu), dacă biroul tău are suport metalic pentru picioare (cu margini ascuțite), dacă te împiedici în diferite obiecte rigide și lista poate continua. Zgârieturile sunt destul de greu de scos, mai ales dacă vorbim despre cele adânci, aşadar poate e timpul să iei în calcul o pereche nouă de încălţăminte care să-ţi împrospăteze întreaga ţinută.
       • Deteriorări ale pielii pe care nu le mai poţi repara. Inclusiv sofatul poate aduce pagube pantofilor. Probabil ai auzit de această situație. Sau poate ai trecut chiar tu prin asta. Și nu este deloc plăcut, mai ales dacă vorbim despre acei pantofi la care ții cel mai mult. Partea din spate a pantofilor se deteriorează prin contactul repetat cu suprafaţa covorașului. Astfel, acționând pedalele mașinii, pielea pantofilor se “freacă” de covoraș, ducând astfel la decolorarea pielii sau chiar la jupuirea acesteia.
       • Tocul este jupuit, cu urme de fisuri sau rupt. Nu încerca să repari acasă un toc rupt, punându-ţi siguranţa în pericol.

Încălţămintea trebuie să fie confortabilă, să-ţi asigure protecţia de care ai nevoie şi să se integreze perfect în stilul tău de viaţă. Nu este uşor să te desparţi de pantofii alături de care ai amintiri dintre cele mai frumoase, dar trebuie să ştii când este momentul pentru a renunţa la ceva vechi pentru a face loc noului în viaţa ta.

Vizitează magazinele Marelbo şi cumpără încălţăminte din piele naturală la preţuri mici, de producător. Colecţia este bogată în modele, culori şi mărimi, acestea din urmă fiind cuprinse între 25 şi 47.

Marelbo - un singur loc, o mulţime de posibilităţi.

 
Posted in: Useful Tips

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania