Blog navigation

New products

Bucura-te de o colectie extraordinara de genti din piele naturala de la Marelbo

Acorda un refresh garderobei tale in acest inceput de an cu noile genti din piele naturala de la Marelbo. Oferta generoasa de culori, forme si dimensiuni este atat de sarmanta, incat nu poti pleca cu mana goala din magazin sau sa lasi cosul gol, dupa caz. Si te invitam sa vezi de ce!

Genti din piele naturala de la Marelbo

Gentile de umar vin cu ceva atat de delicat si de feminin, incat este greu sa rezisti tentatiei de a acorda tinutelor tale un plus de sarm. Cu un design atragator, culori superbe si interior bine organizat, gentile de umar reprezinta alegeri ideale atat pentru tinutele de zi, casual, cat si pentru cele mai deosebite care se preteaza evenimentelor ceva mai speciale. Alte 2 elemente care contribuie la aceasta versatilitate sunt cele 2 curele care intaresc stilul ales. Cureaua cu zale metalice este ideala pentru o tinuta cu note clasice, elegante, in timp ce cureaua din material textil este perfecta pentru tinutele de zi, in care lejeritatea si confortul sunt pe primul plan. Ce este la fel de important de mentionat este faptul ca gentile de umar au un interior prietenos. Adica permite pastrarea lucrurilor de care ai nevoie, fara sa ai senzatia ca le tii inghesuite sau ca esti nevoita sa renunti la lucrurile importante din cauza lipsei de spatiu. In acest fel, produsele importante de care ai nevoie pe parcursul zilei vor incapea perfect in geanta de umar de la Marelbo.


Gentile de mana cu manere lungi au dimensiuni mai mari, prin urmare, au un interior ofertant, care nu te va lasa sa faci niciun compromis. Gentile sunt usoare, materialul este de calitate, prin urmare, va fi o placere nu numai sa le porti, ci si sa le simti. Designul este, de asemenea, atractiv, urmareste tendintele actuale si face ca purtarea si asortarea sa fie mai accesibile ca oricand. Cat despre rezistenta, aici lucrurile sunt cat se poate de clare. Cusaturile trainice, detaliile metalice, dar si pielea de foarte buna calitate promit durabilitate si purtari repetate ani la rand. Detaliile sunt bine realizate, culorile atent alese, iar dimensiunile indeplinesc majoritatea cerintelor doamnelor si domnisoarelor.


Gentile de mana cu manere scurte se bucura de aceeasi dimensiune generoasa si de acelasi aspect estetic deosebit. Te invitam sa vezi intreaga colectie pentru a gasi geanta care sa se potriveasca stilului tau. Iar atunci cand o vei gasi, nu te limita la o singura alegere. Culorile vesele, vibrante si spectaculoase te vor convinge ca merita sa investesti astfel incat, fiecare aparitie de-a ta sa fie una de senzatie.


Lasa-te cucerita de varietatea de la Marelbo! Un singur loc, o multime de alegeri. Si nu doar pentru tine, ci pentru intreaga familie. Marelbo iti pune la dispozitie incaltaminte pentru toate sezoanele si preferintele, accesorii pentru incaltaminte, curele, iar acum, mai nou, genti deosebite alaturi de care sa te simti mai frumoasa si mai puternica.

Alege Marelbo si reinnoieste-ti garderoba cu cele mai frumoase genti din piele naturala, la cele mai avantajoase preturi!

Publicat în: Style and Elegance

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania