New products

Ce modele de ghete pentru femei sunt in tendinte sezonul acesta?

 

Nu ai gasit inca modelul potrivit de ghete pentru sezonul rece? In cazul acesta, te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi cateva modele noi de ghete dama de la Marelbo. Sunt ghete ce pot fi purtate cu succes in fiecare an, avand in vedere ca design-ul lor poate fi considerat mereu in tendinte. Speram sa iti placa! 

Ghetele casual cu talpa medie si zimtata au fost foarte populare in ultimii ani si din cate se pare, nu se vor demoda prea curand. Astfel, iti recomandam sa alegi o pereche de Ghete dama din piele intoarsa cu elastic. Acestea se potrivesc cel mai bine in tinute casual, alaturi de fuste, rochii sau pantaloni stransi pe picior, chiar si blugi. Sunt foarte usor de incaltat multumita elasticului, sunt calduroase avand in vedere ca prezinta captuseala naturala si au o inaltime a tocului ce iti permite sa le porti intreaga zi fara sa simti disconfort. In plus, culoarea acestora le face foarte usor de asortat. Spre exemplu, le poti purta cu o pereche de jeans simpli, albastri si cu un pulover subtire sau cu o fusta midi, tricotata si o pereche de dresuri groase pe dedesubt.

Daca iti plac look-urile pentru toamna si iarna cu accente rock, cu siguranta apreciezi ghetele mai proeminente, asemanate cu bocancii. Acestea sunt potrivite chiar si in zilele in care temperaturile sunt foarte scazute si datorita talpii groase, nici nu vei aluneca. Recomandarea noastra este aceasta pereche de Ghete dama 3358 negru combinat. La prima vedere, ai putea crede ca sunt potrivite doar la tinutele sport sau la cele casual pentru o escapada intr-o statiune montana. In realitate, aceste ghete se pot integra foarte usor chiar si intr-o tinuta pentru mers la serviciu, bineinteles daca nu exista un anumit cod vestimentar impus. Ghetele sunt realizate din doua tipuri de piele: presata si lacuita, ce ofera un aspect deosebit incaltarilor. Sunt prevazute atat cu fermoar, cat si cu siret, ceea ce le face extrem de usor de incaltat.

Preferi ghetele elegante, care se pot asorta foarte usor la numeroase tinute? In cazul acesta, ce spui de o pereche de ghete cu toc gros si inalt? Chiar si in sezonul rece poti purta tocuri, insa ar fi bine sa optezi pentru unele groase, care sa iti ofere confort si stabilitate. Astfel, iti recomandam o pereche de Ghete dama 1186 negru. Datorita design-ului lor, pot fi purtate cu succes atat la tinute elegante, cu rochii sau fuste, cat si la tinute casual, chiar si cu blugi. Sunt realizate din piele naturala si sunt imblanite. Au un toc gros, de 8,5 cm inaltime, ceea ce le ofera stabilitate si iti vor proteja picioarele de dureri pe tot parcursul zilei.

Acestea au fost doar cateva dintre noile modele de ghete pe care le poti comanda din magazinul online Marelbo sau pe care le poti cumpara direct din magazinele din intreaga tara. Speram sa gasesti modelul care ti se potriveste cel mai bine!

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania