Blog navigation

New products

Ce pantofi dama porti in aceasta toamna la tinutele office?

Daca iti desfasori activitatea intr-un birou, atunci atuncite  intrebi probabil ce pantofi dama alegi pentru tinutele de birou? Care sunt acele modele de incaltaminte care-ti ofera confort, stabilitate si eleganta? Iata 3 recomandari care-ti vor pune tinutele in evidenta si alaturi de care te vei simti minunat intreaga zi:

Pantofi eleganti dama 1293 lac nude

Iti propunem o pereche de pantofi eleganti dama care vor intoarce toate privirile. Culoarea este discreta, in tonuri neutre de bej, punandu-ti cu gratie in valoare tinutele pe care alegi sa le porti. Tocul este inalt, dar comod, asadar vei putea merge/dansa/plimba in voie fara grija durerilor de picioare. Un model elegant realizat din piele naturala, datorita caruia vei straluci. Te invitam sa iesi din zona de confort si sa alegi o pereche de pantofi eleganti stiletto cu toc inalt, datorita carora vei deborda de incredere si feminitate. Cu un calapod comod si un toc inalt, acesti pantofi ofera confort, postura gratioasa si incredere pe masura. Partea si mai buna este ca ii poti purta atat la job, cat si la evenimentele speciale. Incearca un stil nou si simte-te minunat in fiecare zi.

Pantofi casual dama 6042 negru

A doua recomandare implica acesti pantofi casual dama din piele naturala. Un model confortabil pe care il poti purta cu usurinta la birou cat este ziua de lunga. Arata extrem bine intr-o multime de combinatii vestimentare, asadar, nu-i refuza accesul in garderoba de toamna. Pantofii de tip loafer au castigat rapid simpatia doamnelor datorita designului, rezistentei si versatilitatii, calitati care transforma acest model de incaltaminte intr-un must-have. Pantofii de tip loafer se potrivesc cu majoritatea pieselor vestimentare din garderoba, rezultatul fiind de fiecare data fresh, actual si foarte sic. Alege acest model realizat din piele naturala si bucura-te de un design reusit pe tot parcursul zilei. Accesoriul deloc timid vine sa completeze acesti pantofi casual cu influente masculine, chiar indraznete. Confort, calitate si rezistenta intr-o singura pereche de pantofi! I-ai adaugat in cos?

Pantofi sport dama 6046 pudra sidef

Crezi ca pantofii sport nu au ce cauta in tinutele de birou? Mai gandeste-te. Pentru ca aceasta este cea de-a 3-a recomandare. Pune pe primul loc confortul si bucura-te de experiente implinitoare cu ajutorul acestor pantofi sport dama, care vor tine pasul cu tine. Si cu ritmul tau de viata. Acestia vin cu un design atractiv, in tendinte, iar talpa pluseaza si ea la reusita acestui model. Perforatiile creioneaza personalitate, dar ajuta si la circularea aerului in interiorul pantofilor, astfel incat sa beneficiezi de prospetime intreaga zi. Sunt usori, practici, comozi si foarte sic. Incearca sa alegi piese vestimentare in ton cu stilul acestor pantofi si bucura-te de zilele de vineri mai intens ca oricand.

Comanda incaltaminte de dama de la Marelbo si simte-te libera sa experimentezi mai multe stiluri, mai multe modalitati de a te simti extraordinar. Adauga in cosul de cumparaturi incaltaminte de peste 250 lei si beneficiezi de transport gratuit. La toate acestea se adauga si livrarea super rapida, dar si returul simplu, care rezolva intr-o clipita orice neplacere.

Publicat în: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania