Blog navigation

New products

Cea mai noua colectie de pantofi pentru barbati de la Marelbo este aici

Descopera cele mai noi modele de pantofi pentru barbati si mizeaza pe confort, libertate de miscare si stabilitate. Ce porti in aceasta primavara? Ceea ce iti place. Ceea ce te face sa te simti bine. Porti ceea ce este in acord cu nevoile tale.

Mai jos, aducem in atentia ta 3 modele de pantofi pe care trebuie sa-i ai. Nu numai ca au un design care se potriveste cu majoritatea tinutelor, insa vin “la pachet” cu un confort de zile mari. Nu vei dori sa-i mai dai jos.

Pantofi casual barbati 949 a cafe

Pantofi casual barbati ideali pentru birou, intalniri, sedinte si chiar timp liber. Datorita designului permisiv, poti purta acesti pantofi la o multime de tinute, rezultatul fiind de fiecare data la inaltime. Cusaturile minimale, pielea neteda, culoarea discreta, sireturile cerate, toate amplifica o tinuta atenta, realizata cu stil si mult bun gust. Talpa este usoara, iar calapodul este unul care ofera mult confort indiferent de cat de incarcat iti este programul de peste zi. Pantofii sunt realizati din piele naturala, prin urmare, te vei bucura de rezistenta, dar si de o investitie care iti va salva bani in buzunar. Modelul este disponibil in 2 variante, asadar alege culoarea care ti se potriveste cel mai bine.


Mocasini barbati 947 negru

Garderoba unui barbat trebuie sa cuprinda si o pereche de mocasini. Sunt prea frumosi ca sa te lipsesti de ei, si nu numai ca sunt frumosi, dar sunt si extrem, extrem de comozi. Aproape ca nu-i simti in picioare. Odata ce incalti o pereche de mocasini, legatura creata va fi pe viata. Poarta-i cu jeansi sau pantaloni casual si bucura-te de un confort asa cum nu ti l-ai imaginat vreodata. Designul este atent realizat, iar detaliile sunt cele care adauga personalitate modelului. Talpa este foarte usoara si flexibila, iar sireturile permit o fixare potrivita. Sunt ideali pentru primavara, vara si toamna. O singura pereche de pantofi, posibilitati multiple. Comanda-i de aici.


Pantofi casual/sport barbati 946 negru

Acesti pantofi pun accentul pe durabilitate si practicabilitate. Reprezinta o alegere potrivita deoarece ii poti purta atat la un stil casul, cat si la un stil sport. Modelul respecta nevoile picioarelor tale, mulandu-se astfel incat sa le imbrace in confort si lejeritate. Sunt ofertanti din mai multe puncte de vedere, prin urmare, merita sa-i ai in garderoba. Ia in calcul si pretul de producator, adica pret fara adaosuri si ai grija de buzunarul familiei tale. Comanda-i de aici.


Marelbo propune in aceasta primavara o multime de modele atractive de pantofi atat prin design, cat si datorita pretului accesibil. Mergi in cel mai apropiat magazin la proba sau comanda simplu de pe site. Returul este simplu si rapid, prin urmare, nu-ti face griji! Singura ta grija este sa te hotarasti ce anume doresti sa comanzi. De restul ne ocupam noi.

Publicat în: Style and Elegance

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania