New products

Cei mai doriti mocasini barbati de la Marelbo pentru aceasta vara

 

In aceasta vara pune confortul pe primul loc. Pentru ca nimic nu se compara cu starea de bine, de confort si placere atunci cand doresti sa te bucuri de tot ceea ce ofera sezonul estival. Si cum sa faci asta? Ei bine, nimic mai simplu. Investeste in mocasini barbati de calitate. Adica in acea incaltaminte care iti va permite sa explorezi, sa experimentezi, sa faci plimbari lungi, sa dansezi, sa vizitezi si asa mai departe. Adica, acea incaltaminte care ofera tot!

In continuare, 3 perechi de mocasini barbati pe care-i vei aprecia cat este vara de lunga:

Mocasini barbati 953 bufo capucino

Dupa ce vei incalta acesti mocasini, iti va fi greu sa te desparti de ei. Crede-ne pe cuvant! Pielea foarte moale care ia forma picioarelor este placuta si confortabila, in timp ce perforatiile asigura o buna circulare a aerului in interiorul acestora. Acest lucru inseamna ca picioarele nu vor transpira, prin urmare, interiorul mocasinilor va ramane uscat. Iar un mediu uscat implica un mediu nefavorabil dezvoltarii fungilor sau bacteriilor care provoaca mirosul neplacut. Mocasinii sunt prevazuti cu benzi elastice laterale care facililiteaza incaltarea. Pana la urma, calitatea principala a mocasinilor este confortul. Iar acest confort trebuie sa fie evident in toate caracteristicile modelului: tipul de piele folosit, calapod, mod de inchidere, talpa. Iar acesti mocasini ofera din toate, din plin. Un model ideal pentru vara, care poate fi purtat cu pantaloni din in, blugi sau chiar pantaloni scurti. Culoarea este si ea in ton cu vara, prin urmare, nu te sfii sa adaugi garderobei tale mai multa culoare. Comanda acesti mocasini barbati si tine pasul cu toate aventurile verii.


Mocasini barbati 948 negru

Comanda acesti mocasini din piele naturala si adauga-i in tinutele tale lejere, chiar si in tinutele de birou. Designul lor este foarte expresiv, liniile sale de realizare definind o tinuta cat se poate de sofisticata. Ce inseamna asta? Inseamna ca denota frumusete din orice unghi ai alege sa-i privesti. Adica, pe langa confortul de zile mari, te vei bucura si de un design deosebit. Iar daca la toate acestea adaugam rezistenta (calitate garantata de cusaturile manuale trainice), pretul de producator (un pret foarte accesibil) si plaja larga de marimi, rezultatul nu are cum sa fie altul decat unul care sa depaseasca asteptarile. Comanda acum acesti mocasini barbati comozi si ofera-ti momente pline de bucurie si confort oriunde vei alege sa mergi in vacanta/concediu sau pur si simplu pentru activitatile de zi cu zi.


Mocasini barbati 921 maro

Esti adeptul mocasinilor cu sireturi? Esti unde trebuie! Pentru ca recomandarea noastra din acest articol este cat se poate de reusita si in concordanta cu dorintele tale. Comanda acesti mocasini barbati din piele naturala si bucura-te de confort si stil. Pentru ca, da, mocasinii denota stil si bun gust in alegeri. Ce ii face deosebiti? In primul rand, confortul oferit. In al doilea rand, designul. Iar aici mentionam ca perforatiile, pe langa rolul practic pe care il indeplinesc, au si rol estetic. 

      • Rezistenta
      • Talpa moale in perfecta armonie cu designul mocasinilor
      • Tinuta expresiva. Culoarea deosebita, ideala pentru tinutele de vara
      • Sireturile care ofera ajustarea necesara nevoilor tale
      • Greutatea redusa
      • Usurinta in purtare
      • Pretul de producator

Usurinta in purtare. Pretul de producator. O multime de avantaje de care te poti bucura intr-o singura pereche de incaltaminte. Tentant, nu-i asa? Ii gasesti chiar AICI.


Descopera colectia de mocasini barbati de la Marelbo si alege incaltaminte fabricata in Romania cu drag, simt de raspundere si la un pret avantajos, pret de producator. Poti comanda in siguranta de pe site sau poti merge la proba in magazinele fizice. Oricare ar fi alegerea ta, suntem aici sa oferim din cele mai bune servicii si produse. 

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania