Criterii pe baza carora poti alege pantofi casual barbatesti

 

Ai in vedere intregirea colectiei de pantofi cu noi perechi casual? In cazul acesta, te invitam sa citesti in continuare si sa afli ce fel de modele poti achizitiona pentru toamna aceasta si nu numai. Anumite modele de pantofi casual barbatesti se potrivesc in orice sezon, pe cand altele sunt bune de purtat doar punctual, in anumite perioade. Cel mai important este sa alegi pantofi casual clasici si versatili, realizati din materiale foarte bune, mai exact piele naturala pentru a nu avea surprize neplacute si pentru a te bucura cat mai mult timp de acestia. 

Criterii pe baza carora alegi pantofii casual barbatesti 

In primul rand, stabileste de unde iti doresti sa cumperi pantofii. Marelbo iti ofera posibilitatea de a comanda atat online, cat si de a merge in unul dintre cele peste 50 de magazine fizice din marile orase ale tarii pentru a proba si cumpara. Daca timpul liber este in defavoarea ta, atunci poti comanda cu incredere pantofi online de pe site-ul Marelbo, fiind foarte simplu. La fiecare pereche vei avea un ghid pe baza caruia poti alege masura potrivita, iar in cazul in care din diferite motive, masura nu s-a potrivit, nu trebuie sa iti faci griji deoarece poti sa returnezi pantofii si sa alegi o masura corespunzatoare. 

Urmatorul criteriu este stabilirea tipului de material din care sunt confectionati pantofii. La Marelbo, acestia sunt realizati exclusiv din piele naturala, de mai multe tipuri: piele neteda, piele lucioasa, piele intoarsa si asa mai departe. Pantofii din piele naturala au marele avantaj al versatilitatii si al rezistentei in timp. Nu vei avea neplacuta surpriza sa constati ca s-au deteriorat dupa doar cateva purtari. In plus, sunt foarte comozi, avand in vedere ca se muleaza perfect pe piciorul tau si ca materialul este usor elastic, ceea ce permite relaxarea piciorului pe timpul zilei. 



Culoarea este deosebit de importanta si trebuie aleasa in functie de preferinte si de stilul tau. In general, iti recomandam pantofi casual barbati in culori neutre, care pot fi asortate la orice. Insa, nu trebui sa iti fie teama si de pantofi in culori deosebite, cum ar fi verde inchis, bordo, visiniu si asa mai departe. Aceste nuante sunt potrivite pentru momentele in care iti doresti sa pui accentul pe pantofi, nu pe tinuta. 

Sa discutam si despre pret. Stim ca este unul dintre cele mai importante criterii, avand in vedere si situatia economica din aceasta perioada, insa trebuie sa stii ca la Marelbo te poti bucura de pantofi din piele naturala la preturi excelente. S-ar putea sa constati ca preturile pantofilor de la Marelbo sunt aproximativ la fel sau chiar mai mici decat preturile pantofilor din magazinele fast-fashion, realizati din piele ecologica. Astfel, la Marelbo vei plati pentru pantofi rezistenti, deosebiti si care vor arata excelent indiferent de tinuta aleasa. 

Asadar, daca esti in cautarea unor pantofi casual calitativi, conteaza pe Marelbo!

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania