New products

Cum sa integrezi o noile genti elegante de la Marelbo in tinutele casual de zi

 

Marelbo si-a extins colectia de genti elegante cu inca un model, potrivit sa faca senzatie oriunde va fi scos in lume. Dar pentru a nu pastra aceasta geanta, de-a dreptul superba, doar pentru evenimentele speciale, iata cateva recomandari pentru a o putea integra si in tinutele de zi, astfel incat sa te poti bucura de aceasta cat mai mult timp.

Descopera noile genti elegante de la Marelbo si transforma-ti tinutele de zi in aparitii deosebite

Alege culoarea potrivita: Opteaza pentru culorile neutre, precum negru, maro, bej, roz pudra sau gri-petrol pentru ca sunt mai ușor de asortat și se potrivesc cu multe ținute casual. Desigur, daca esti curajoasa, poti alege rosu, galben, verde, insa trebuie sa stii sa le integrezi corect in tinuta, astfel incat sa o completeze intr-un mod placut, nu prea strident.

Pastreaza minimalismul: In general, stilul elegant se caracterizeaza prin simplitate si minimalism. Evita supraaglomerarea tinutei cu obiecte inutile sau decoruri excesive. Incearca sa mentii un aspect curat si ordonat. Daca alegi o geanta eleganta, ea devine deja piesa de rezistenta a tinutei tale. Asta inseamna ca  nu mai ai nevoie de margele, cercei supradimensionati sau esarfe. Ai prins ideea: nu le poti combina pe toate intr-o tinuta, mizeaza doar pe un singur accesoriu, in cazul de fata, geanta.

Combina corect: Daca optezi pentru jeansi in partea de jos, alege o camasa alba in partea de sus sau o bluza cu tenta eleganta. Pastreaza un echilibru intre elementele elegante si cele casual, astfel incat geanta sa se integreze perfect in tinuta. Desigur, simte-te libera sa experimentezi orice stil doresti si sa-l duci oricat de departe simti, insa asigura-te ca te simti bine si confortabil cu piesele alese.

Noile modele de genti elegante de la Marelbo merita toata atentia ta

Alege incaltaminte casual: Mocasinii, balerinii sau sandalele cu talpa ortopedica sunt modele care te pun in evidenta si merg de minune cu noile genti elegante de la Marelbo. Alege de fiecare data modele confortabile, realizate din piele naturala care au marea calitate de a se mula perfect pe nevoile picioarelor tale. A te simti frumoasa, inseamna, mai intai de toate, a te simti confortabil.

Incredere si atitudine: Nu uita ca cel mai important aspect al purtarii unei genti elegante intr-o tinuta casual este increderea si atitudinea aratate. Asigura-te ca te simti confortabil si ca iti reprezinti stilul personal cu incredere. Dar ce inseamna asta, pana la urma? Purtarea cu atitudine a genților elegante din piele naturala implica cateva aspecte importante, cum ar fi modul in care le combini cu tinutele (tocmai am vorbit despre asta), cum le porți, si ce crezi, cum le ingrijesti. Pentru ca ingrijirea corespunzatoare va garanta un aspect vizual extraordinar chiar si dupa numeroase purtari. Iar atunci cand totul arata impecabil, te simti extraordinar. Iar aceasta energie se vede. Sau mai bine zis, se simte.


Descopera noile genti din piele naturala si poarta-le cat este vara de lunga. Compacte, cu un interior bine gandit si elemente decorative incantatoare, noile genti elegante merita toata atentia ta. Iar pe termen lung, ofera si echilibrul perfect pret-calitate. Adica, ai toate motivele sa cumperi fara a simti vreo urma de indoiala sau vinovatie.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania