Blog navigation

Cumpara incaltaminte romaneasca de la Marelbo si bucura-te de un raport excelent pret-calitate

Alege calitatea romaneasca si increde-te intr-un mestesug cu traditie, care a prins culoare si contur la Marelbo! Fabrica de incaltaminte Marelbo furnizeaza mai mult de-atat. Furnizeaza incredere, servicii de calitate si mai presus de toate, furnizeaza echilibrul perfect care vizeaza atat calitatea produselor, cat si bugetul familiei tale.

Incaltaminte fabricata in Romania, la preturi avantajoase

Incaltamintea din piele naturala de la Marelbo este definita de 2 factori importanti: este fabricata in Romania si se bucura de preturi foarte avantajoase. Pe scurt, acest lucru inseamna ca beneficiezi de calitate la un pret extrem de bun. Si ce se intampla cand gasesti produse atat de bune? Iti raman resurse pentru lucrurile cu adevarat importante care aduc fericirea in sanul familiei tale. Suna bine, nu-i asa?


Traversam o perioada de reduceri care stimuleaza dorinta oamenilor de a cumpara mai mult cu mai putin. In acest an, focusul Marelbo merge intr-o alta directie. Pentru ca preturile sunt pe tot parcursul anului mici, Marelbo se concentreaza pe calitatea oferita. Adica, produse si mai mai bune, la preturi foarte accesibile. Ce presupune acest lucru? Piele de foarte buna calitate, talpi mai usoare si mai flexibile, design mai atractiv, aparatura mai performanta, accesorii premium, durata de viata indelungata. Asta inseamna incaltaminte durabila si confortabila la preturi pe care nici nu le simti.

Cu o logistica ireprosabila, Marelbo iti livreaza incaltamintea preferata din fabrica, direct acasa. Fara intermediari, fara timp pierdut, fara lacune in acest proces amplu, totul poarta semnatura producatorului bucovinean, Marelbo. Nu este un lucru simplu, insa tocmai aceasta autonomie creste increderea in randul clientilor. Care nu au dezamagit niciodata la randul lor.

De-a lungul anilor (deloc putini la numar), Marelbo si-a slefuit si imbunatatit tehnicile de realizare, reusind in acest fel sa produca modele dintre cele mai frumoase. Pornind de la stilul clasic, atemporal si mergand pana la stilul modern, indraznet si chiar excentric pe alocuri, producatorul de incaltaminte din inima Bucovinei a cucerit prin diversitatea modelelor propuse si comercializate. Faptul ca a implementat cu mult curaj linii si tendinte indraznete, face ca Marelbo sa fie apreciat atat in randul adolescentilor, cat si in randul adultilor. Cum reuseste sa tina pasul cu tendintele actuale? Pasiunea, implicarea si dragostea pentru acest mestesug transmis din generatie in generatie au facut ca lucrurile sa curga firesc. De asemenea, studiul constant, analiza permanenta realizata pe comportamentul de cumparare al clientilor, dar si flerul reprezinta alti piloni importanti care marcheaza rezultatele din cadrul fabricii. Acestea merg mana in mana pentru realizarea produselor vazute la raft. Sau pe site www.marelbo.com.

Revenind la raportul excelent pret-calitate, acum stii pe ce se bazeaza acesta si de ce este atat de important ca produsele pe care le achizitionezi sa bifeze acest raport. Cumparand de la Marelbo primesti aceasta garantie. Garantia lucrului bine facut. Si nu o spunem noi, o spun cei peste 500 de angajati ai fabricii care stiu ce fac si clientii, care de peste 38 de ani, se declara multumiti si fericiti de existenta fabricii Marelbo.

In aceasta perioada a reducerilor care iti deschide apetitul pentru cumparaturi, cantareste bine orice achizitie. Intra pe site-ul www.marelbo.com si cumpara incaltaminte din piele naturala trainica si accesibila din punct de vedere financiar. Incaltaminte realizata cu mandrie in Romania de mestesugari pasionati, demni si hotarati. 

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania