New products

Descopera noua colectie de pantofi dama pentru primavara si zambeste vietii

 

Ai vazut noua colectie de pantofi dama din piele naturala? Sunt superbi nu numai prin design, dar si prin culoare. Cumva, invita primavara sa-si faca mai repede loc in vietile noastre. Si partea buna este ca reusesc.

Pantofi dama pe care ii vei purta cu incredere in aceasta primavara

Te invitam, asadar, sa descoperi noua colectia de pantofi dama alaturi de care vei cuceri priviri, admiratie si in cele din urma, inimi:

Pantofi dama eleganti 1289 ciclam

Cum sa nu atragi precum un magnet toate privirile cu acesti pantofi dama eleganti fucsia, care pur si simplu arata fabulos? Opteaza pentru o tinuta formata dintr-un costum elegant sau pentru o rochita uni si adauga acesti pantofi fermecatori. Iti va placea rezultatul si vei fi deveni plina de incredere. Realizati din piele naturala, acestia se vor mula perfect pe forma picioarelor tale, lucru care iti va garanta confort si stabilitate in mers. Desi tocul este destul de inalt, acest aspect nu va compromite confortul. Mergi la cel mai apropiat magazin Marelbo, probeza si alege sa stralucesti in aceasta primavara. Este mai simplu decat credeai! Mai mult decat atat, ii gasesti la un pret atat de accesibil, incat poti opta linistita si pentru o geanta de umar care sa-ti gazduiasca lucrurile importante.


Pantofi dama sport 6057-1 negru

Adori stilul sport? Foarte bine! Iata o pereche de pantofi dama sport alaturi de care vei avea parte de tot confortul de care ai nevoie. Contrastul placut, clasic de altfel, dintre alb si negru nu poate da gres niciodata, iar designul este unul menit sa completeze foarte bine toate tinutele tale sport si casual. Talpa este groasa, dar usoara, iar pielea este moale si confortabila. Cusaturile sunt trainice si urmaresc o linie moderna, foarte atractiva, in timp ce interiorul se bucura de atingerea blanda a materialelor respirabile. Un model foarte reusit pe care-l vei aprecia datorita modului in care se va comporta in timp.


Pantofi dama casual 6052 negru

Daca ai programul foarte incarcat si trebuie sa faci slalom printre o multime de activitati, atunci aceasta pereche de pantofi dama casual este ideala pentru tine. Si stii ce iti va placea cel mai mult la ea? Versatilitatea! Adica faptul ca poti purta pantofii la aproape orice, aratand de fiecare data foarte sic. Acestia sunt usor de purtat, se comporta extraordinar in timp, sunt usor de curatat si de intretinut. Pentru ca sunt realizati din piele naturala, se vor mula perfect pe forma picioarelor tale. In concluzie, pantofi casual pe care ii vei purta in aceasta primavara cu incredere si cu zambetul pe buze. Beneficiaza de pret special, de livrare rapida si ia in calcul si gentutele colorate, ideale pentru primavara.


Geanta de umar 003g roz baby pink

Din lista noastra nu putea lipsi si aceasta “bomboana”. Caci nu putem s-o numim altfel. Pare pur si simplu, delicioasa! Si credem cu tarie ca va reprezenta pata de culoare care-ti va smulge din cand in cand cate un zambet. Se vede foarte bine la tinutele negre, albe, gri si nu numai. In functie de cat de curajoasa esti in alegeri, o poti purta la galben, mov sau rosu. Depinde de preferintele tale. Noi spunem doar atat: va intoarce multe priviri. Iar pe tine te va bucura. Mai multe despre aceasta geanta, poti afla de aici.


Da-ti voie in aceasta primavara sa te reinventezi. De unde poti incepe? Din punctul in care esti. Vei vedea cum fiecare alegere iti va improspata viata, mintea, dar si sufletul. Ai incredere in tine! Ai incredere in fortele tale! Doar asa poti aduce bucurie sufletului tau.

Vino in magazinele noastre sau comanda online. Oricare ar fi varianta pe care o preferi, la sfarsitul zilei, satisfactia va fi aceeasi. Descopera colectiile de pantofi dama si genti din piele naturala de la Marelbo si permite-ti sa experimentezi mai mult cu mai putin.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania