Blog navigation

New products

Echipeaza-te pentru sezonul rece cu ghete foarte calduroase de la Marelbo

Esti in cautarea unor ghete dama calduroase cu ajutorul carora sa faci fata vremii friguroase care bate la usa, fara a destabiliza insa bugetul familiei? Marelbo are pentru tine solutia perfecta. Sau mai bine spus, ghetele perfecte. Cu o colectie diversa de modele incantatoare, producatorul din inima Bucovinei a pregatit pentru acest sezon incaltaminte foarte calduroasa si extrem de confortabila pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de partea frumoasa a iernii.

Cat despre buget, acesta nu trebuie sa te ingrijoreze. Pentru ca preturile de la Marelbo sunt preturi de producator. Adica preturi mici pe care te poti baza in vremurile grele. Toate modelele producatorului din Bucovina sunt superbe, mulandu-se cu usurinta atat pe un stil clasic, cat si pe unul elegant sau casual. Diversitatea este un punct forte pe care Marelbo il practica si se pare ca nu greseste. In acest fel, indiferent de tendintele pe care le cauti intr-o pereche de incaltaminte, de la Marelbo nu prea ai cum sa pleci cu mana goala. Sau sa ramai cu cosul gol.


Toata colectia de ghete dama este realizata din piele naturala, atat exterior, cat si interior. Acest lucru asigura o buna circulatie a aerului in interiorul ghetelor, in consecinta, poti sa-ti iei adio de la mirosurile neplacute provenite din incaltaminte. Si ramanem tot la interior. Pentru ca aici blana este captusita cu generozitate. Acest lucru inseamna caldura pentru picioarele tale, inseamna confort in plina iarna. Prin urmare, senzatia aceea atat de neplacuta de picioare inghetate este de domeniul trecutului.

Poate te intrebi prin ce se remarca ghetele de dama de la Marelbo si de ce te-ar avantaja o astfel de achizitie. Ei bine, prin onestitate. Pentru ca iti doresti produse trainice la preturi corecte. Marelbo este onest si ceea ce promite ofera. Poate chiar mai mult de-atat. Promite un pret accesibil, de producator. Si ce crezi? Acest pret este practicat pe tot parcursul anului. Promite durabilitate si confort. Datorita modului de realizare, dar si a cusaturilor trainice, modelele de la Marelbo te vor surprinde prin rezistenta lor. Promite sustinere. Da. Acea sustinere de care ai nevoie in vremurile mai grele, in care fiecare banut conteaza. Iar acestea sunt doar cateva motive pentru care merita sa alegi produsele romanesti.


Alege pentru acest sezon ghete dama calduroase si lasa grijile deoparte. Acum este momentul sa te bucuri de preturi super accesibile la toata colectia de incaltaminte. Fara graba, rasfoieste paginile site-ului sau mergi la proba in magazine. Neaparat trebuie sa vezi atmosfera placuta si relaxanta in care esti invitata sa pasesti. Acorda-ti o jumatate de ora sa probezi ghete calduroase deosebite si cu siguranta vei gasi modelul mult cautat. Daca timpul nu-ti permite sa faci asta sau este mai simplu sa le vezi pe site www.marelbo.com, sa stii ca pozele reprezentative de inalta calitate te vor ajuta sa-ti creionezi in minte modelul dorit. Nu te ingrijora daca s-a intamplat sa comanzi o marime gresita. Exista solutii pentru orice. Tot ce trebuie sa faci este mergi la cel mai apropiat magazin Marelbo cu ghetele, formularul de retur si factura si se rezolva intr-o clipita.

Cumpara ghete dama de la Marelbo si echipeaza-te corespunzator pentru iarna care se apropie cu pasi repezi. Ghetele de la Marelbo sunt realizate cu multa grija, astfel incat sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, iar preturile sunt accesibile, “croite” pentru orice buzunar. Livrarea este gratuita la comenzi de peste 250 lei, prin urmare, cumpara ghete pentru intreaga familie si bucura-te de promptitudinea, accesibilitatea si calitatea de la Marelbo. 

Publicat în: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania