New products

Gaseste perechea perfecta de pantofi de la Marelbo pentru Paste

 

Primavara, iar cu Pastele batand la usa, este momentul perfect sa ne reinnoim garderoba cu accesorii de calitate, esentiale pentru sezon. La Marelbo, suntem mandri sa va oferim o gama larga de incaltaminte care raspunde celor mai noi tendinte ale primaverii si adauga si o nota de confort si stil durabil oricarei tinute.

Tendintele primaverii in incaltaminte

Primavara aceasta, moda pune accent pe confort, stil si versatilitate. Tendintele includ:

Culorile pastelate: Perfecte pentru a adauga o nota de prospetime tinutelor de primavara, incaltamintea in nuante pastelate este un must-have.

Pielea naturala: Materialele durabile si de calitate, cum ar fi pielea naturala, sunt in trend si reprezinta o alegere inteligenta pentru durabilitate si confort.

Detaliile minimaliste: Designurile curate, cu detalii subtile, cum ar fi cusaturile fine sau accentele metalice, adauga o nota de eleganta discreta.

Talpa groasa si confortabila: Pentru zilele active de primavara, incaltamintea cu talpa groasa ofera confortul necesar, fara a compromite stilul.

Recomandari de outfit-uri cu incaltaminte Marelbo

Pentru doamne

Casual chic pentru ziua de Paste: Asortati o pereche de balerini Marelbo in culori pastelate cu o rochie fluida midi pentru un look de primavara rafinat si confortabil. Accesorizeaza cu bijuterii subtile pentru o nota de stralucire.

Eleganta si confort: Alegeti o pereche de pantofi cu toc jos Marelbo, in piele naturala, pentru a completa un outfit format dintr-o fusta creion si o bluza vaporoasa. Ideal pentru pranzul de Paste in familie.


Pentru domni

Look versatil de primavara: Combinati o pereche de pantofi casual din piele Marelbo cu o pereche de blugi slim si un tricou simplu, pentru un look relaxat, perfect pentru o iesire in oras.

Eleganta discreta: Pentru ocazii speciale, optati pentru o pereche de pantofi eleganti Marelbo, care pot fi purtati cu un costum slim fit. Acest outfit este ideal pentru cina sau alte evenimente festive de Paste.


La Marelbo, credem ca incaltamintea de calitate este cheia oricarui outfit reusit. Fie ca alegeti un stil casual sau unul mai elegant, incaltamintea noastra este proiectata pentru a oferi confort, durabilitate si stil in orice ocazie. Reinnoiti-va garderoba de primavara cu incaltaminte care arata bine si va face sa va simtiti bine.

Descoperiti colectia noastra completa online sau in magazinele Marelbo si gasiti perechea perfecta de pantofi pentru a va completa tinutele de Paste.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania