Genti de umar – O colectie noua care sa-ti inspire fiecare zi din aceasta primavara

 

Descopera noile genti de umar de la Marelbo

Primavara este aici, la fel si cea mai noua colectie de genti de umar de la Marelbo! Definite de eleganta si de foarte mult bun gust, gentile de umar din piele naturala te vor incanta la fiecare purtare. Ce le face deosebite? Sa fie culoarea, forma, dimensiunea, modul de realizare? Haideti sa le intoarcem pe toate partile si sa gasim raspunsurile!

Genti de umar - Material utilizat

Toate gentile din colectia Marelbo sunt realizate din piele naturala foarte placuta la atingere. Pe langa acest aspect, pielea naturala este foarte rezistenta ceea ce se traduce prin durabilitate si multe purtari in timp. Mai mult decat atat, o geanta rezistenta presupune mai putine genti cumparate. Prin urmare, investeste in calitate pentru a contribui la eficientizarea bugetului tau.

Genti de umar - Dimensiuni

Gentile de umar de la Marelbo au dimensiuni potrivite. Asta inseamna ca produsele tale preferate isi vor gasi locul perfect in buzunarele acestora. Un alt aspect important de mentionat este ca dimensiunile propuse sunt ideale atat pentru tinutele de zi, cele casual, cat si pentru cele elegante, de seara. Practic, aceasta versatilitate face ca o singura geanta sa poata fi purtata la diferite tinute si diferite stiluri. Iar acest lucru se traduce din nou prin faptul ca poti salva mai multi bani pentru lucrurile care te fac cu adevarat fericita.


Genti de umar – Culori indraznete

Noile genti de umar din colectie se remarca prin culori indraznete. Feminine. Curajoase. Nu te mai limita la clasicul negru, cand paleta cromatica este atat de generoasa. Poti opta, de exemplu, pentru o geanta de culoare verde. Pentru a invita prospetimea, prosperitatea, dar si curajul in viata ta. Iar daca te intrebi cu ce o poti asorta, piesele din garderoba iti vor da raspunsul. Pentru ca da, ai o multime de haine care se potrivesc perfect cu geanta de la Marelbo.

O alta recomandare, ar fi culoarea camel. Este usor de asortat, prin urmare, nu ai de ce-ti faci griji cu ce o vei purta. Mai mult decat atat, este o culoare eleganta, cocheta, care adauga mult stil si care face fata cu brio eventualelor urme de murdarie. Pe de alta parte, culorile deschise, precum roz pudra, somon, bej sunt foarte feminine si arata bine intr-o multime de contexte. Nu fugi de culoare! Invit-o in viata ta si vei vedea cat de mult poate contribui la starea ta de bine.


Genti de umar - Mod de realizare

Gentile de la Marelbo se bucura de experienta mestesugarilor nostri priceputi, asadar, modul de realizare este unul care se ridica la standarde inalte. Cusaturile sunt trasate cu grija, plusand atat la rezistenta, cat si la aspectul estetic. Gentile sunt produse intr-o cantitate limitata, astfel incat fiecare produs in parte sa beneficieze de grija, atentie si performanta.

Descopera noile genti de umar de la Marelbo si adauga colectiei tale un plus de culoare. Preturile sunt accesibile, asa ca iti poti indrepta atentia si catre o curea sau catre o pereche de pantofi casual dama. Marelbo a pregatit pentru tine o serie de surprize, prin urmare, lasa-te surprinsa!

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania