Blog navigation

Ghete barbatesti din noua colectie Marelbo pe care le vei indragi si tu

Esti multumit de ghetele pe care le ai in acest moment? Nu-i asa ca parca ai dori si alte modele, insa nu stii sigur ce sa alegi? In cazul acesta, iti prezentam cateva perechi de ghete pentru barbati pe care le poti comanda de pe site-ul Marelbo sau pe care le poti cumpara direct din magazinul Marelbo din orasul tau. Speram sa iti placa! 

Ghete pentru barbati

Prima pereche este casual si se potriveste excelent la blugi sau la tot felul de pantaloni casual, ba chiar ai putea sa le porti si la tinute sport, cu pantaloni realizati din bumbac, nu din fas. Este vorba despre superba pereche de Ghete barbati 4134 tuxon maro combinat, care o sa iti incalzeasca picioarele iarna aceasta si pe care cu siguranta o vei purta cat de des posibil. Ghetele au un calapod foarte comod, un interior calduros si sunt foarte usoare si rezistente, multumita pielii naturale din care sunt confectionate. 

Daca porti cu drag ghetele tip pantofi sport, atunci probabil vei aprecia si aceasta pereche de Ghete barbati 4135 indigo. Sunt realizate dintr-o piele naturala intr-o culoare diferita, indigo, insa nuanta este suficient de ,,potolita” pentru a putea sa asortezi incaltamintea aproape la orice. Poti integra aceste ghete chiar si in tinute pentru mers la serviciu, daca nu ai un anumit cod vestimentar impus. Sunt captusite cu un material foarte moale, asa ca te vei bucura atat de caldura, cat si de confort. Talpa este groasa si te protejeaza atat de frig, cat si de alunecare in zilele in care nu este gheata, ci doar ninge. 


Ce spui de o pereche de ghete ideale pentru stilul business sau casual business? Daca nu stii ce pereche de ghete sa alegi iarna aceasta, care sa se asorteze la cat mai multe tinute, atunci alege cu incredere aceste Ghete barbati 4136 negru. Asa cum poti observa si din imagine, sunt ghete cu personalitate. Modelul deosebit le fac irezistibile si iti permit sa le porti aproape la orice tinuta casual sau business casual doresti. Datorita pielii naturale, sunt rezistente si confortabile.


Nu puteam sa nu iti recomandam si ghete elegante, care sa se potriveasca atat tinutelor elegante pentru diverse evenimente, cat si tinutelor de zi, de ce nu, poate chiar si tinutelor casual ce au nevoie de un element rafinat. Astfel, te incurajam sa alegi aceasta pereche de Ghete barbati 4130 a maro. Datorita design-ului clasic, se integreaza usor in aproape orice tinuta. Au un fermoar lateral, care faciliteaza incaltarea. De asemenea, talpa acestor ghete este foarte usoara si confortabila, astfel ca iti va asigura un mers stabil si comod. Sunt calduroase si cu siguranta vor reprezenta prima ta alegere in cele mai multe zile din iarna aceasta. 


Acestea fiind spuse, daca ti-au placut recomandarile noastre, nu ezita sa comanzi ghetele dorite de pe site-ul Marelbo sau sa mergi in unul dintre cele peste 55 de magazine Marelbo din toata tara.

Publicat în: Style and Elegance

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania