New products

Ghete calduroase pentru studentie fara griji

 

Studentia este o perioada frumoasa. Cu urcusuri si coborasuri, anii de facultate sunt ani pretiosi pe care ti-i vei aminti mereu cu drag. Desigur, nu este o perioada usoara. Plecarea de langa cei dragi, mutarea intr-un loc nou, poate chiar intr-un alt oras, integrarea intr-un colectiv nou, resursele financiare limitate pot reprezenta motive de anxietate. Insa pentru putin timp. Pentru ca un alt orizont se va deschide in fata ta. Plin de oportunitati si provocari. Plin de zambete si entuziasm. Deschide-ti bratele si imbratiseaza schimbarea. Pentru ca ea inseamna evolutie.

Si pentru ca intelegem viata de student, venim cu cateva recomandari de ghete calduroase la preturi super accesibile, care sa-ti faca viata mai usoara. Mai confortabila. Si sa adauge zilelor tale un plus de bucurie.

Ghete dama 3372 negru

Aceste ghete dama sunt ideale pentru iarna care pare ca mareste pasul si se apropie cu hotarare. De ce spunem ca sunt ideale? Pentru ca intrunesc toate atributele esentiale ca tu sa te bucuri de confort la cote maxime si de caldura. De multa caldura. Interiorul este bine captusit, pregatit sa faca ce stie el mai bine. Sa protejeze si sa imbratiseze picioarele cat este ziua de lunga. Apoi, daca analizam designul, vom descoperi un trend actual, sic, care se potriveste cu tinutele tale casual. Dar si cu acele pulovere super calduroase de care nu vrei sa te desparti sub nicio forma. Si nici nu trebuie. Pentru ca impreuna cu o pereche de jeansi fac o treaba excelenta. Mergand mai departe, ajungem la talpa acestor ghete. Destul de indrazneata in abordare, vei spune. Si iti dam dreptate. Talpa nu are doar rol practic, ci si estetic, contribuind cu brio la designul reusit al acestor ghete. Este redundant sa mai spunem ca talpa are grija de tine pe suprafetele alunecoase si sa nu permite frigului si umezelii sa patrunda in interior.

Inainte de a trece la cea de-a 2-a recomandare, trebuie sa mentionam sistemul dublu de inchidere, cu sireturi, respectiv fermoar, pentru a alege varianta care iti place cel mai mult. Noi credem ca aceste ghete iti vor aduce multe motive de bucurie, incepand cu pretul de producator si terminand cu elementele decorative, care pare ca iti vorbesc de la distanta. Cumpara aceste ghete dama de AICI.


Ghete dama 3329-1 negru

Tinutele pentru universitate sunt definite de confort. Piesele vestimentare sunt minimale, pentru a se potrivi bine intre ele si pentru a oferi o stare de bine, de lejeritate si echilibru. Acesta este motivul in baza caruia iti recomandam aceste ghete dama, foarte versatile, care se potrivesc cu cei vrei tu sa se potriveasca. Nu te conditioneaza in niciun fel si nu iti conditioneaza nici stilul abordat. Prin urmare, sunt indispensabile pentru zilele lungi de studiu, cand tot ce-ti doresti sta intr-o pereche de incaltaminte comoda, care sa nu-ti oboseasca picioarele, parand ca le tragi dupa tine. Ei bine, ghetele pe care ti le propunem promit confort si o atitudine docila indiferent de programul pe care te hotarasti sa-l adopti. Calapodul, modul de realizare, pielea moale, dar si interiorul calduros sunt caracteristici pe care le vei aprecia la fiecare purtare. Sau mai corect spus, la finalul fiecarei zile incarcate. Vezi aceste ghete AICI.


Ghete dama 3375 negru

Un model nou-nout in colectia Marelbo, care surprinde nu numai prin pretul foarte avantajos, ci si prin tehnica de realizare. Noile ghete dama sunt calduroase si promit stabilitate de nivel superior. Poti purta aceste ghete fie la rochiile sau fustele din tricot, fie la pantalonii casual sau jeansi, rezultatul fiind de fiecare data unul potrivit stilului tau. Talpa este groasa, iar rizurile adanci impiedica alunecarea pe zapada, contactul dintre gheata si suprafata fiind unul ferm, pe care poti pasi cu incredere. Asa cum te-am obisnuit deja, poti alege ce sistem de inchidere sa folosesti, fie fermoar, fie sireturi. Este simplu, accesibil si foarte rapid. Trebuie sa facem referire si la cusaturile contrastante, care parcurg foarte frumos ghetele, oferindu-le o tusa indrazneata, curajoasa. Sunt foarte frumoase, nu-i asa? Comanda-le de AICI.  


Comanda ghete dama calduroase si accesibile de la Marelbo si imbratiseaza o studentie fara griji.  O studentie in care sa te bucuri de prietenii de suflet, de legaturi durabile, dar si de toate informatiile valoroase care-ti vor deschide oportunitati in viata.

Suntem alaturi de tine oricand ai nevoie de noi.

 

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania