New products

Ghete dama ideale pentru zilele reci de toamna

 

Vremea rece s-a instalat deja. Asta inseama ca pantofii, balerinii si mocasinii vor astepta primavara urmatoare pentru a se face remarcati. Pana atunci insa, ghetele din piele intoarsa sau cele din piele de tip bufo reprezinta alegeri extraordinare care te vor cuceri prin confort, caldura si design.

Zilele de toamna sunt destul de capricioase. Daca diminetile si serile sunt destul de reci, mijlocul zilei te-ar putea surprinde prin temperaturi neasteptat de ridicate. Prin urmare, eziti in alegerea pieselor vestimentare pentru ca nu stii la ce sa te astepti. In concluzie, atat garderoba de toamna, cat si perechile de incaltaminte ar trebui sa ofere confort termic, insa sa nu devina sufocante in mijlocul unei zile calduroase. Ai prins ideea. Sa fie versatile, dar mai important de-atat, sa fie confortabile si sa te bucure atat de mult ca le porti, incat sa zambesti tot timpul. Despre asta este vorba!

Chiar daca toamna este aici cu ale sale dimineti reci, asta nu trebuie sa te impiedice in a arata si a te simti spectaculos. Asta inseamna ca nu trebuie sa renunti la fustele preferate si nici la rochiile care-ti plac atat de mult. Adauga aceste ghete din piele garderobei tale si simte-te bine chiar si cand temperaturile de afara nu mai par atat de prietenoase.

Ghete dama 1191 negru antilopa

Alege aceste ghete dama si vei vedea cum este sa te bucuri si de confort, dar si de stil. Ghetele urmaresc un calapod foarte comod, un design versatil si un mod de expresie feminin. Asta inseamna ca nu va trebui sa faci compromisuri in ceea ce priveste confortul. Acestea sunt realizate din piele intoarsa, ceea ce imprima modelului o frumusete aparte. Mai mult decat atat, acestea se curata si se intretin usor, insa nu recomandam sa fie purtate in zilele ploioase.

Tocul este de incredere, prin urmare, poti merge, dansa sau sta in picioare atat cat este nevoie, fara batai de cap sau dureri de picioare. Ghetele pot fi purtate cu fuste, rochii, pantaloni sau jeansi. Perfecte pentru orice ocazie! Comanda-le de aici.

Ghete dama 3383 bufo maro

Mizeaza pe o pereche de ghete confortabile care sa tina pasul cu tine si activitatile pe care trebuie sa le desfasori. Sa ofere sustinerea de care ai nevoie, dar sa-ti dezvaluie si partea feminina intr-un mod delicat. Iar aceste ghete cu toc gros reprezinta exact ce ai nevoie. Cu un caramb de inaltime medie, cu sireturi si o talpa groasa, ghetele dama din piele bufo vin in intampinarea nevoilor tale cu o serie de caracteristici pe care le vei adora.

Pielea moale, maleabila, va respecta si imbratisa forma picioarelor tale, in timp ce tocul, calapodul si modul de realizare vor contribui la confortul de inalta clasa pe care il ofera. Sunt ideale pentru rochii, fuste, dar si pentru pantaloni. Ghetele sunt versatile, moderne, iar designul promite combinatii dintre cele mai indraznete cu rezultate peste asteptari de fiecare data. Acestea sunt prevazute atat cu sireturi, cat si cu fermoar, prin urmare, poti alege stilul de incaltare care ti-e la indemana. Acest stil pe care il abordeaza este in tendinte si este menit sa ofere confort, dar si acea doza de stil pe care o cauti la o pereche de ghete. Cusaturile sunt dublate, ceea ce asigura 2 calitati importante: rezistenta si design

Culoarea se potriveste de minune in contextual actual, permitand combinatii dintre cele mai diverse fara semne de intrebare. E clar! Culoarea se potriveste cu orice te-ai hotarat sa porti! Modelul prezentat este confectionat din piele de tip bufo, un tip de piele care se intretine foarte usor, cu o durabilitate extraordinara in timp. Tot ce trebuie sa faci este sa le cureti dupa fiecare purtare cu o carpa moale, usor inmuiata in apa calduta. In acest fel elimini praful, dar si murdaria adunata de peste zi. O rutina scurta, dar care va avea un impact spectaculos in timp. Comanda aceste ghete dama bufo maro de aici.

Ghete dama 3369 bufo maro

Comanda aceste ghete dama si vei cunoaste confortul la un alt nivel. Realizate din piele intoarsa si captusite cu material natural, aceste ghete reprezinta alegerea sigura si potrivita pentru a face fata tuturor activitatilor de peste zi. Talpa foarte usoara, in aceeasi culoare cu pielea bufo, adauga modelului personalitate. Aceste ghete nu au fermoar sau sireturi, insa banda elastica permite incaltarea si descaltarea foarte rapid. Un model comod, sic si foarte accesibil ca pret, care te va incanta in zilele reci de toamna. Iar daca doresti un outfit comod de toamna, ce zici de o camasa simpla, alba, de o pereche de jeansi, un cardigan lung si aceste ghete? Ti l-ai imaginat, nu-i asa? Extraordinar de comod, de feminin si de modern, cu piese simple si confortabile care te vor ajuta sa stralucesti. La propriu.

Ghete dama 3371 visiniu

Alege aceste ghete dama datorita carora confortul va fi la cele mai inalte cote. Cu un calapod comod si un interior captusit, zilele reci de toamna par sa fie mult mai frumoase. Talpa groasa te protejeaza de frig si umezeala, iar rizurile proeminente garanteaza stabilitate pe suprafetele inselatoare.Modelul este modern, reusind sa completeze cu succes o multime de tinute sic. Vor arata incredibil de bine cu cardigane si jeansi sau paltoane cu rochii. Alegerile iti apartin in totalitate.

Ghetele sunt realizate din piele naturala, moale si prietenoasa, astfel incat, picioarele tale vor fi protejate si rasfatate pe tot parcursul zilei. Elementul decorativ este foarte sic, reusind sa acorde intregii tinute o amprenta de zile mari. Comanda-le acum de aici si bucura-te de un produs romanesc fabricat in inima Bucovinei.

Descopera colectia de ghete dama de toamna si intampina fiecare zi cu zambetul pe buze. Fa din fiecare zi un motiv de bucurie si multumeste pentru toata frumusetea din jurul tau. Cultivand o atitudine optimista, totul din jur se va schimba ca sa-ti pastreze zambetul. Alege din gama de ghete cu toc, ghete fara toc, ghete din piele intoarsa, ghete din piele de tip bufo sau ghete din piele neteda si pregateste-ti garderoba pentru perioada minunata care urmeaza. Pentru ca ceva bun te asteapta la fiecare pas. Te invitam in magazinele Marelbo la proba sau comanda simplu si rapid de pe site.

Eficient. Confortabil. La indemana. Marelbo.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania