Blog navigation

Infrunta vremea foarte rece de afara cu ghetele calduroase de la Marelbo

Marelbo propune in acest sezon o colectie bogata de ghete barbati care sa te ajute sa faci fata temperaturilor scazute. Nu mai pierde timpul cautand varianta cea mai potrivita, pentru ca ghetele de la Marelbo bifeaza raportul excelent de pret-calitate, prin urmare, te poti bucura de incaltaminte foarte buna la preturi cu adevarat avantajoase.

Pentru ca toate produsele din gama producatorului bucovinean sunt realizate din piele naturala este important de mentionat ca materia prima provine din surse certificate, o calitate esentiala care contribuie la rezistenta si durabilitatea modelelor fabricate de catre Marelbo. Inainte de a te hotari asupra unui model de ghete barbati, asigura-te ca alegi varianta de piele care se potriveste cel mai bine cu stilul si cu activitatile tale de zi cu zi.


Ghetele pentru barbati sunt realizate din diferite tipuri de piele (piele neteda, piele intoarsa sau piele buffo), iar interiorul acestora beneficiaza de atingerea foarte placuta a materialelor calduroase, Bemberg si blana ecologica fiind printre cele mai utilizate in fabrica Marelbo. In acest fel picioarele respira, iar tu te vei bucura de confort crescut si caldura pe tot parcursul zilei.

De ce merita sa cumperi ghete barbati de la Marelbo?

  •          Pentru raportul excelent pret-calitate. Marelbo iti garanteaza ca te vei bucura de modele durabile si calduroase la preturi de producator. Aceste preturi sunt mentinute la valori scazute pe tot parcursul anului, prin urmare, ai acces oricand la incaltaminte foarte avantajoasa.
  •          Pentru confortul oferit. Toate ghetele pentru barbati promit stabilitate si confort datorita calapodului comod si a pielii naturale care se muleaza usor pe forma picioarelor.
  •          Pentru serviciile prompte. Comanzi acum, iar peste 2-3 zile comanda este la usa ta. Mai mult decat atat, la comenzi de peste 250 lei, transportul este gratuit.
  •          Pentru returul simplu. Daca ai comandat o marime gresita, nu te ingrijora. La Marelbo, returul este un proces simplu, fara batai de cap. Poti schimba incaltamintea comandata la orice magazin Marelbo avand la indemana produsul, formularul de retur si factura.

Oricare ar fi alegerea ta, Marelbo ofera garantia calitatii la un super preț. Sustine mestesugul romanesc si incurajeaza-i si pe ceilalti sa o faca. Mergi in magazinele Marelbo sau viziteaza site-ul www.marelbo.com si descopera modelele de sezon si preturile despre care tot vorbim. Nu parasi magazinul/site-ul pana nu arunci o privire si la colecția de curele. Realizate din aceeasi piele naturala de calitate, foarte rezistente in timp, acestea reprezinta accesoriile potrivite pentru orice tinuta. Si orice sezon.

Unde gasesti magazinele Marelbo?

In Bucuresti prin intermediul celor 6 magazine (Calea Mosilor nr. 217, Strada Lipscani nr. 73, Bd. Regina Elisabeta nr. 30, Bd. Iuliu Maniu nr. 19, Sos. Colentina nr. 426, Sos. Pantelimon 245), in Arad, Alba Iulia, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buhusi, Buzau, Campulung Moldovenesc, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Falticeni, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Pascani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Radauti, Ramnicu Valcea, Roman, Sibiu, Slatina, Suceava, Targoviste, Targu Mures, Targu-Jiu, Timisoara, Tulcea si in Vatra Dornei. Programul de functionare este de luni pana duminica. Practic, magazinele sunt deschise in fiecare zi pentru tine.

Nu mai amana! Cumpara ghete barbati de la Marelbo si bucura-te de super calitate la super preturi.

Publicat în: Style and Elegance

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania