Blog navigation

Noi genti din piele naturala in colectia Marelbo

Genti din piele naturala

Incepem luna cu vesti bune! In colectia Marelbo, noi modele de genti din piele naturala si-au facut aparitia. Si nu oricum. Ci intr-un stil de zile mari. Pentru ca toata experienta noastra de peste 38 de ani este transpusa cu blandete si preciezie in modele practice, care sa vina in intampinarea cerintelor tale. Culorile vibrante, feminine, delicate vor adauga o doza generoasa de energie, in timp de designul va contribui la increderea in sine. Pentru ca atunci cand porti ceva care rezoneaza cu tine si cu dorintele tale, te simti frumoasa, increzatoare. Simti ca totul este posibil. Iar aceasta incredere este magnetica. Cand debordezi de incredere, esti atractiva. Esti speciala.

Noile genti din piele naturala de la Marelbo se bucura de un design foarte atent realizat, astfel incat practicabilitatea sa se imbine cu succes cu partea estetica. Gentile pot fi purtate atat la un stil casual, cat si la un stil elegant. La tinute simple, dar si complexe. Completeaza foarte bine atat tinutele formate din pantaloni, cat si pe cele formate din fuste sau rochii. Noul model reprezinta exact tipul de geanta de umar de care ai nevoie in fiecare zi. Care merge la orice, se potriveste cu orice, ba mai mult, reuseste sa puna in valoare chiar si cea mai simpla combinatie vestimentara.

Interiorul este bine compartimentat, aspect care se regaseste la toate gentile din colectia Marelbo. Pentru ca este importanta organizarea lucrurilor. Este esential sa le gasesti usor atunci cand le cauti si sa ai spatiul necesar pentru toate lucrurile/produsele de care ai nevoie. Sa le gasesti cu usurinta fara a mai fi nevoie sa te uiti in geanta atunci cand le cauti. Ai prins ideea. Iar noul model de geanta din piele naturala de la Marelbo asta ofera. Spatiu suficient, o buna compartimentare si un aspect exterior care te face sa-l indragesti din primul moment. Si nu pentru ca ar fi ceva extravagant, ci pentru ca este exact ceea ce cauti la o geanta. O geanta corecta la care gasesti tot ce ai nevoie, inclusiv un raport excelent pret-calitate.

Geanta este realizata din piele naturala, iar cusaturile sunt ferme si precise. Impreuna definesc durabilitate. Adica un model de care te poti bucura ani la rand. In plus, faptul ca te poti baza pe o geanta o perioada lunga de timp, presupune mai putine achizitii de acest fel. Iar mai putine achizitii implica mai multi bani pentru pasiunile tale, fie ca ne referim la arta, calatorii si asa mai departe. Marelbo a pastrat un echilibru din acest punct de vedere, prin urmare pretul de producator este un principiu de functionare, care are in centrul sau, satisfactia clientului.

In plus, geanta vine insotita de 2 curele. Una din piele naturala, in aceeasi nuanta cu geanta, cealalta, din material textil, in culori neutre. Asta inseamna ca poti schimba curelele, schimbandu-i in acest fel, stilul. Descopera noile genti de la Marelbo si investeste intr-un produs de calitate pe care sa te poti baza ani la rand. Vei fi surprinsa sa vezi cata grija se afla in aceste produse, cata pricepere si experienta.

Viziteaza magazinele noastre sau acceseaza sectiunea dedicata modelelor de genti din piele naturala. Adreseaza-ne intrebari daca ai si spune-ne parerea ta. Tu contezi pentru noi, iar parerea ta este foarte importanta.

Te asteptam cu surprize care sa-ti inveseleasca atat tinutele, cat si zilele.

Publicat în: Style and Elegance

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania