New products

Noutatile lunii iulie: confort si eleganta

 

Fii pe faza! Surprizele verii abia acum incep. Pentru ca Marelbo a pregatit pentru tine o multime de modele carora nu ai cum sa le rezisti. Iar aici ne referim atat la incaltamintea absolut superba dedicata verii, cat si la gentile elegante, care vor fura multe priviri in acest sezon.

Sandale dama 1294 roz

Esti invitata la evenimente in vara aceasta? Iata propunerea noastra, care nu numai ca arata senzational, insa iti va permite sa fii prezenta toata noaptea pe ringul de dans. Tocul de 9 cm este ideal pentru a permite libertate de miscare si stabilitate, in timp ce constructia sandalelor promite sustinere si confort. Varful ascutit denota eleganta, in timp ce decupajele laterale creioneaza un stil deosebit de rafinat. La toate acestea se adauga elementul decorativ metalic care completeaza perfect designul, dar si tinuta. Sa nu omitem culoarea, care este de-a dreptul cuceritoare. Rozul delicat reprezinta o alegere potrivita pentru evenimentele de vara, prin urmare, nu te sfii in a alege aceasta culoare feminina. Le poti purta fie la rochii elegante, de seara, fie la rochitele vaporoase de zi sau chiar la pantalonii clasici in culori neutre. Bucura-te de aceasta versatilitatea pe care o ofera si radiaza de bucurie oriunde alegi sa mergi. Comanda sandalele de AICI si permite-ti sa ai o vara de neuitat. Iti recomandam si aceasta GEANTA DE UMAR fucsia pentru a intoarce toate privirile catre tine.

Sandale dama 5093 caramel

Mergi in vacanta? Atunci mizeaza pe confort! Pentru ca in vacanta explorezi, te bucuri de zilele insorite, de plimbarile lungi alaturi de cei mici si de libertate de miscare. Prin urmare, lasa pantofii cu toc acasa si pune in bagaj aceste sandale dama deosebit de confortabile care ofera mai mult decat ai putea sa intelegi la prima vedere. Vei adora talpa moale si usoara, dar si pielea care iti va imbratisa delicat picioarele. Ceea ce este cu adevarat important la acest model de sandale, este ca vei putea tine pasul cu toate aventurile vacantei. Nu vei rata nimic din cauza durerilor de picioare, in concluzie, te vei bucura de multe zambete din partea celor dragi. In plus, nu ocupa mult spatiu in valiza, ceea ce presupune mai mult loc pentru ceea ce aduce fericire familiei tale.  Comanda aceste SANDALE DAMA chiar acum. Iti recomandam si GEANTA DE UMAR cappuccino pentru a avea mereu la indemana produsele si lucrurile de care ai nevoie.

Pantofi eleganti dama 1270-1 bej

Daca nu esti adepta tocului inalt, dar vrei sa beneficiezi totusi de gratia unui toc potrivit, atunci orienteaza-te catre modele elegante, dar cu un toc mic, gros si robust care iti va garanta confort si placere in mers. Prin urmare, noul model de PANTOFI ELEGANTI DAMA din colectia Marelbo prezinta toate atributele pe care le cauti: eleganta, confort, rafinament si rezistenta. Poti purta pantofii atat la evenimente sofisticate, cat si la serviciu. De asemenea, ii poti include in tinutele formate din fuste sau rochii, cat si in tinutele care includ pantaloni clasici si camasa. Mai mult decat atat, culoarea este neutra, ceea ce inseamna ca ii poti purta la orice. Si cu orice. Si iti va placea aceasta calitate, pentru ca nu te vei simti conditionata in alegerea tinutelor. Iti recomandam si aceasta GEANTA DE MANA cappuccino pentru un outfit lejer, reusit si perfect pentru vara.

Nu stim care sunt planurile tale pentru aceasta vara, insa stim sigur ca vrei sa te simti minunat. In orice context. Din acest motiv, recomandarile noastre venite din suflet au scopul clar definit: acela de a te simti minunat oriunde si oricand!

Alege in acest sezon sandale dama din piele naturala si genti rezistente de la Marelbo si bucura-te de design deosebit, de confort sporit si de preturi avantajoase, de producator! 

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania