Nu stii ce pantofi eleganti pentru baieti sa mai cumperi? Iata cateva modele de la Marelbo

 

Baiatul tau isi doreste pantofi diferiti, calitativi, pe care sa ii poata purta la cele mai frumoase tinute elegante, atat pentru scoala, cat si pentru diverse evenimnte? In cazul acesta, avem recomandarile perfecte pentru tine. Iti recomandam cateva perechi de pantofi eleganti baieti pe care ii poti comanda de pe site-ul Marelbo sau pe care ii poti cumpara direct din magazinele din intreaga tara. Sunt pantofi deosebiti, care merita integrati in garderoba adolescentului tau. 

Adolescentii adora sa se imbrace diferit si sa experimenteze diverse stiluri vestimentare pana il gasesc pe cel care li se potriveste cel mai bine. De aceea, nu de putine ori isi doresc si pantofi care sa iasa in evidenta. In cazul acesta, ofera-i baiatului tau o superba pereche de Pantofi eleganti adolescenti 398 a indigo. Au un design clasic, elegant si se vor integra perfect in aproape orice tinuta pentru evenimente speciale sau de ce nu, chiar si pentru a merge la scoala. Combinatia de culori ii fac foarte usor de integrat in tinute uni sau in tonuri reci. Sunt realizati din piele naturala si au un pret excelent.

Pe acelasi principiu al pantofilor diferiti, iti prezentam si urmatoarea pereche: Pantofi eleganti adolescenti 398 a maro. Design-ul este unul clasic, elegant si rafinat. Pot fi purtati cu incredere la tinute in culori calde, complementare, formate fie din costume, fie din pantaloni casual, chiar si blugi, camasa si costum. Si acesti pantofi sunt realizati din piele naturala.

Bineinteles ca din garderoba unui baiat nu poate lipsi o pereche clasica de pantofi eleganti negri. Asa cum probabil stii si tu, negrul se potriveste aproape la orice tinuta si este culoarea care te scoate din impas. Cand baiatul tau nu va sti ce pantofi sa asorteze intr-un anumit context, ii poti recomanda aceasta pereche superba de Pantofi eleganti adolescenti 380 negru. Sunt comozi, rezistenti si au o talpa usoara ce permite purtarea pentru intreaga zi, fara probleme. Design-ul lor este simplu, insa exact acest detaliu ii face usor de asortat si de purtat la aproape orice tip de tinuta eleganta. 

Pentru perioadele de primavara si toamna, se potrivesc foarte bine pantofii in nuante de bordo. Astfel, iti recomandam pentru adolescentul tau aceasta minunata pereche de Pantofi eleganti adolescenti 381 a bordo. Datorita design-ului si culorii, pot fi integrati cu usurinta atat in tinute de zi, cat si in tinute de seara, indiferent de ocazie. Au detalii discrete, snururi si perforatii care ofera un plus de eleganta si sunt realizati din talpa naturala, fiind confortabili si usor de asortat. 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o pereche de Pantofi eleganti adolescenti 375 indigo. Asa cum se poate observa si din poza, au un design aparte, fiind realizati din piele naturala indigo si avand cusaturi ce ies in evidenta. 

Daca ti-au placut modelele recomandate, te invitam in magazinele Marelbo din intreaga tara sau in magazinul online pentru a le cumpara.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania