New products

Pregatiri de toamna: pantofi dama din piele naturala la super preturi

 

Incet, incet ne luam la revedere de la vara si de la temperaturile ridicate si ne pregatim de toamna si ale ei capricii. Nu avem timp sa privim in urma si nici nu ne permitem regrete. Pentru ca ceea ce urmeaza va fi surprinzator de frumos. Fiecare sezon are atatea de oferit si fiecare vine cu ceva inedit. Trebuie doar sa fim pregatiti si sa primim ceea ce ne ofera. Iar toamna este senzationala. Chiar si asa, capricioasa, cum este ea. Vremea instabila, ploile neasteptate, dar si temperaturile care vor scadea constant fac parte din farmecul ei. Insa ce putem face? Nu ne putem impotrivi. Prin urmare, s-o imbratisam. Si s-o facem asa cum trebuie. Echipati corespunzator pentru tot “pachetul ei”.

Te invitam, asadar, sa descoperi colectia de pantofi dama pentru toamna si sa te bucuri de confort, indiferent de sezon, de conditii meteo sau de alti factori externi. Noua colectie de pantofi dama de la Marelbo este definita de un design elegant, de toc robust si stabil, de calapod comod, dar si de culori in ton cu noul sezon. Iata 4 perechi de pantofi carora le-ar sta tare bine la tine in garderoba.

Pantofi eleganti dama 1298 lac bordo

Pantofi eleganti dama ideali pentru activitatile de zi cu zi sau pentru evenimentele de seara. Pantofii sunt definiti de mult rafinament, de grija la detalii, dar si de un design care denota gratie si feminitate. Detaliul metalic amplifica gratia acestui modei, la fel si insertia contrastanta de la nivelul tocului. Datorita tocului gros, stabilitatea este o promisiune, la fel si confortul pe toata perioada purtarii. Pret foarte avantajos, de producator! Sunt superbi si pot fi ai tai dintr-un singur Click. Comanda-I de aici.


Pantofi eleganti dama 1291 negru antilopa

Fii eleganta in alegeri si mizeaza pe o pereche de pantofi eleganti foarte confortabili ce permit realizarea unor tinute extrem de rafinate. Tocul evazat contribuie la stabilitatea acestui model, dar pluseaza si la capitolul estetic. Detaliul central face parte din acelasi ton elegant, iar interiorul argintiu contrasteaza foarte frumos cu pielea de culoare neagra. Confort si stil intr-o singura alegere. Pantofii clasici se afla de multa vreme in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor, iar motivele sunt evidente. Emana mult rafinament, o distinctie aleasa si incanta privirea prin finisajul mat perfect. Pantofii de la Marelbo sunt confectionati din piele de calitate superioara la care se adauga un finisaj impecabil. O multime de mestesugari priceputi isi dau mana in realizarea acestor pantofi pentru un rezultat ireprosabil. De fapt, pentru a castiga zambetul tau incantator. Comanda-I de aici.


Pantofi eleganti dama 1270-1 capucino

Alege acesti pantofi si mizeaza pe confort si stabilitate. Cu un design clasic, un calapod comod si un mod de realizare impecabil, pantofii reprezinta echilibrul perfect dintre eleganta si confort. Tocul pantofilor este gros, are o inaltime de 4,5 cm, ceea ce inseamna ca nimic nu-ti poate sta in cale. Cusaturile trasate sunt trainice, prin urmare, durabilitatea acestui model reprezinta o certitudine. Bucura-te de un model rezistent, de un mestesug cu traditie, dar si de un pret de producator! Nu mai sta pe ganduri si comanda-i chiar acum de aici.


Balerini dama 6062 alb fildes

Balerini dama din piele naturala ce promit confort si placere in mers cat este ziua de lunga. Balerinii se bucura de un calapod confortabil, de o talpa usoara si de un design care ofera versatilitate. Cusaturile sunt discrete, astfel incat sa respecte linia eleganta a modelului. Elementul decorativ adauga sarm si un plus de stil. Un model care poate fi purtat oriunde si oricand. Bucura-te de durabilitate si de un pret special, de producator!

Balerinii sunt confectionati din piele naturala, ceea ce ofera un aspect elegant, ingrijit si foarte sofisticat. Balerinii realizati din acest material au un aspect mai rafinat si pot fi asortati cu diferite tinute, de la cele casual la cele mai elegante. Acesti balerini sunt confortabili, pielea adaptandu-se usor formei piciorului, oferind o senzatie placuta de moale si flexibilitate. Un model pe care te poti baza indiferent de programul pe care-l ai. Balerinii sunt usori, practici, comozi si simplu de purtat cu orice tip de vestimentatie. Prin urmare, ai toate motivele sa-i comanzi. Si o poti face chiar de aici.


Lasa-te inspirata de noua colectie si achizitioneaza incaltaminte foarte confortabila de la Marelbo. Iar daca inca te intrebi de ce ar trebui sa faci asta, ei bine, calitatea oferita, implicarea, pasiunea, traditia si pretul de producator sunt numai cateva dintre atributele care definesc colectia. Descopera si tu noile modele si bucura-te de o toamna fabuloasa! Meriti sa fie asa!

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania