New products

Scoate-ti partenera in oras si impresioneaz-o printr-un outfit de exceptie

 

Nu doar doamnele trebuie sa se pregateasca pentru aceasta perioada romantica, ci si tu, domnule. Adica sa te pregatesti pentru momentul in care aleasa inimii tale va straluci. Si cum poti face asta? Fiind cea mai buna versiune a ta. Iar pentru tine am pregatit cele mai frumoase perechi de pantofi alaturi de care sa-ti completezi tinuta eleganta.

Iti propunem, asadar, 3 perechi de pantofi eleganti de la Marelbo pentru a pasi plin de incredere alaturi de cea care ti-a cucerit inima.

Pantofi eleganti barbati 937 negru

Alege aceasta pereche de pantofi eleganti barbati si mizeaza pe calitate si confort. Cu un clapod confortabil care promite sustinere si stabilitate si cu un design masculin si impunator, acesti pantofi te vor convinge inca de la prima purtare ca reprezinta o alegere inspirata pe care te poti baza intr-o multime de situatii. Sireturile cerate, asezarea lor, modul de inchidere completeaza si ele designul reusit al pantofilor. Chiar si talpa este deosebita, daca, pret de cateva momente, vei analiza structura si complexitatea ei. Perforatiile sunt si ele atent gandite si amplasate, astfel incat sa realizeze un aspect placut, clasic, curat, fluid, ca sa zicem asa. Mai mult decat atat, pretul este foarte avantajos. Atat de avantajos, ca mai poti adauga in cos si o curea din piele naturala care sa se asorteze. Are sens, nu-i asa? Model disponibil in mai multe variante de culoare. Alege-o pe care-o vrei!


Pantofi eleganti barbati 940m a cafe

Pantofii eleganti reprezinta o parte esentiala din garderoba oricarui barbat. Alege sa investesti in calitatea oferita de Marelbo, in pantofii realizati din piele naturala si vei aprecia durabilitatea si confortul acestora. Cu un design minimalist, foarte elegant, cu o talpa subtire si cu detalii delicate, acesti pantofi se potrivesc unei tinute formale, unei tinute elegante. Variatiile de culoare sunt foarte interesante, reusind sa creeze o imagine rafinata, definita de prestanta si bun gust.

Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca tinutele tale vor fi impecabile, ceea ce va atrage priviri admirative din partea tuturor. Iar asta te va incanta. Fii impecabil din cap pana-n picioare, iar zambetul jumatatii tale nu va intarzia sa apara. Comanda acesti pantofi eleganti barbati si vei aprecia promptitudinea si calitatea serviciilor. Esti la un click distanta de un mestesug trainic realizat din suflet si cu suflet.


Pantofi eleganti barbati 939 maro 01

Daca esti in cautarea unor pantofi eleganti care pot fi purtati si la o tinuta eleganta, dar si la una casual, atunci pantofii Derby pot reprezenta alegerea potrivita. Gama variata de modele te va inspira sa gasesti perechea perfecta in care merita sa investesti. Spunem “investesti”, pentru ca o pereche de pantofi eleganti din piele naturala este intotdeauna o investitie, nu o cheltuiala. O investitie de care te vei bucura mult timp si care va adauga prestanta aparitiilor tale.

Indreapta-ti atentia catre o pereche de pantofi eleganti Derby din piele naturala care se va ridica la nivelul asteptarilor tale. Designul este foarte atent realizat, iar perforatiile, cusaturile duble, talpa si sireturile cerate contribuie si ele la reusita acestui model. Pantofii sunt comozi, rezistenti si ii porti purta atat la tinutele business, cat si la evenimentele speciale. O pereche de pantofi versatila care poate fi purtata oricand doresti si de fiecare data, cu placere. Pretul este la fel de accesibil, prin urmare, nu-ti ramane decat sa te bucuri de viata si de toate lucrurile frumoase din viata ta.

Comanda pantofi eleganti barbati de la Marelbo si bazeaza-te pe traditie, calitate, durabilitate si preturi mereu accesibile.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania