New products

Blog navigation

Three models of boots that should not be missing from your autumn wardrobe

Toamna este un anotimp destul de capricios. Temperaturile scad constant, iar ploile reci sunt din ce în ce mai dese. Cu toate acestea, zilele cu soare blând reuşesc să-şi mai facă apariţia, chiar dacă, din ce în ce mai rar. În aceste condiţii, încălţămintea trebuie adaptată acestor schimbări, la fel şi vestimentaţia.

Pentru că am adus vorba de vestimentaţie, alege materiale naturale care nu reţin transpiraţia. Ţine cont de faptul că dimineţile de toamnă sunt reci, dar pe parcursul zilei, temperaturile cresc uşor. Optează pentru pulovere mai lungi, confortabile, pe care le poţi da jos în miezul zilei atunci când este mai cald sau pentru paltoane, pentru că sunt uşoare şi practice. Mizează întotdeauana pe haine de calitate, prietenoase cu corpul tău şi durabile în timp. Dacă simţi nevoia de ceva mai mult, îndreaptă-te către culori mai îndrăzneţe care să-ţi scoată vestimentaţia din rutină. Un roşu intens sau un albastru regal vor arăta extraordinar în contrast cu nuanţele arămii ale toamnei.

Ce-i drept, sunt plăcute nuanţele arămii ale toamnei, dar nu acelaşi lucru putem spune şi despre ploile care-şi fac de cap. Ţinând cont de acest aspect, încălţămintea pe care o cumperi pentru acest sezon trebuie să fie impermeabilă. Impermeabilă, însă nu foarte călduroasă, pentru că îţi vor transpira picioarele. Asta înseamnă că trebuie să păstreazi modelele călduroase, căptuşite cu blană, pentru iarna care-şi va intra în drepturi ceva mai târziu. Orientează-te către pantofi şi ghete până la nivelul gleznelor, care oferă confort şi susţinere pe tot parcursul zilei. Iar aici oferta de ghete este generoasă, mulată pe toate preferinţele. Cu toc sau cu talpă joasă, cu fermoar sau cu şiret, clasice sau cu note moderne, negre sau în culori îndrăzneţe, ghetele de toamnă vor da ţinutei tale refresh-ul de care ai nevoie.   

Îţi prezentăm 3 modele de ghete pe care să alternezi după bunul plac

       1. Pantofi din piele cu toc gros

Acesta este un model pe care te poţi baza în acest început de toamnă. Definit de un stil minimal, îl poţi include cu uşurinţă în mai toate ţinutele de birou sau timp liber, fie că alegi să porţi jeanşi, pantaloni office sau fuste midi. Aspectul este unul mat, îngrijit, cu ajutorul căruia apariţiile tale vor fi întotdeauna admirate.

       2. Ghete din piele cu toc gros

Indiferent de schimbările de temperatură, cu aceste ghete nu ai de ce să-ţi faci griji. Sunt comode, se integrează cu uşurinţă în outfit-urile tale şi îţi vor garanta un confort greu de egalat. Catarama este elementul decorativ al modelului, imprimându-i astfel un plus de stil.

       3. Ghete din piele cu toc înalt

Toamna nu este despre alegeri plictisitoare. Este despre alegerile care te definesc. Fă-te remarcată cu ajutorul acestor ghete superbe. Cusăturile duble, tocul stilizat şi şireturile contrastante, adaugă personalitate acestui model. Poartă-le cu rochii tricotate, iar rezultatul va fi de fiecare dată la înălţime.

Încălţămintea trebuie să fie confortabilă, să-ţi asigure protecţia de care ai nevoie şi să se integreze perfect în stilul tău de viaţă. Vino în magazinele Marelbo şi beneficiază de preţurile accesibile de producător. Te aşteptăm cu o mulţime de modele de ghete şi curele pentru toată familia, meşteşugite cu drag în inima Bucovinei. Cumpără produse fabricate în România şi bucură-te de calitate la preţuri mici.

Leave a comment

Security code

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

 • Quality footwear

  Quality products

 • Fast delivery

  Fast delivery

 • Return products

  Return in 14 days

 • Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

 • Leather

  Leather

 • Affordale manufacturer price

  Factory prices

 • Made in Romania

  Made in Romania