Blog navigation

Tipuri de vârfuri ale pantofilor. Care este alegerea potrivită?

Care sunt criteriile după care te ghidezi în alegerea pantofilor? Materialul din care sunt realizaţi, înălţimea tocului, stilul pantofilor sau forma acestora?

Desigur, evenimentul la care porti pantofii este hotărâtor, dar şi modul în care te simţi atunci când încalţi perechea respectivă. Şi te simţi bine atunci când pantofii îţi “îmbracă” picioarele în cea mai moale şi blândă atingere.

Forma acestora este importantă, aşadar, dedicăm articolul de astăzi tipurilor de vârfuri ale pantofilor.

Am clasificat vârfurile pantofilor în 6 categorii:

       1. Vârful rotund
       2. Vârful de tip migdală
       3. Vârful ascuţit
       4. Vârful pătrat
       5. Vârful decupat
       6. Vârful deschis

Vârful rotund face parte din categoria celor mai apreciate tipuri de pantofi datorită confortului oferit în zona degetelor. Acest tip de pantofi nu exercită presiune în zona degetelor, ceea ce se traduce printr-o purtare confortabilă întreaga zi. Colecţia Marelbo de pantofi cu vârf rotund este variată, aşadar, alege ceea ce ţi se potriveşte. Poţi opta pentru pantofi cu toc sau pentru pantofi cu talpă joasă. În cea de-a 2-a categorie se regăsesc balerinii, atât de iubiţi şi apreciaţi datorită avantajelor oferite. Pe care le ştii şi tu.
Vârful de tip migdală (almond toe) este des întâlnit în cazul mocasinilor. Forma acestora, nici rotundă, dar nici ascuţită este utilă mai ales în cazul celor care au degetele mijlocii ceva mai lungi. Mocasinii de la Marelbo sunt chic, realizaţi din piele naturală moale, rezistenţi şi numai buni pentru toamna ce aşteaptă să-şi facă apariţia. Acest model de pantofi se poate purta cu uşurinţă în cazul ţinutelor casual, ei fiind rezultatul dintre confort şi accesabilitate.
Vârful ascuţit este vedeta ţinutelor elegante şi este des întâlnit în cazul pantofilor stiletto. Arată sofisticat şi oferă o ţinută graţioasă. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru orice tip de picior, pentru că pune presiune pe degete. Dacă piciorul tău este lat, dar ai nevoie de pantofi eleganţi, orientează-te către modele mai prietenoase cu forma piciorului tău. Caută întotdeauna ceea ce ţi se potriveşte.
Vârful pătrat a revenit din nou în tendinţe şi arată mai bine ca niciodată. Sandalele cu vârful pătrat au fost vedetele sezonului, şi asta, pe bună dreptate. Pe lângă faptul că oferă o poziţie corectă a piciorului şi o susţinere fermă, arată modern şi rafinat. O alegere fermecătoare pentru doamnele care urmăresc şi sunt în pas cu tendinţele modei.
Vârful decupat (peep toe) este acel tip de vârf care lasă la vedere 2 degete. Acest model de pantofi este extrem de feminin şi poate fi purtat cu uşurinţă la ţinutele casual.
Vârful deschis (open toe), aşa cum îi spune şi denumirea, lasă la vedere toate degetele. Un model practic, lejer, perfect pentru zilele călduroase de vară.

Vino în magazinele Marelbo şi vezi ce tip de încălţăminte ţi se potriveşte. Probează fără griji sau cere sfatul consilierilor noştri.

Cu siguranţă vei pleca acasă cu cea mai bună alegere, la preţuri accesibile, de producător.

Lasa un comentariu

Cod de securitate

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania